mereba arkadaşlar ben buraya üye olalı 1 ay onca olmuştur girdiğimden beri doktor göğüs cc herşeyi burdaki ameliyat olan arkadaşlardan gece gündüz okuyarak araştırdım ve kısa bir zaman dilimim verdı bazı arkaşlarla bunu konuşmuştuk arzum du sanırım yanlış hatırlamıyosam eşim diyarbakırda görev yaptığı için bu ameliyatı 15 gün içinde olmam gerekiyodu ve kayınvaldemlerlede aynı binada oturduğumuz için söylemek istemiyordum kimsye aklımdaki 2 doktora gitdim ve çok doktor gezmedim kafam iyicene karışmasın diye ledim ve 2 doktor arasında gitgel yaşadım ama beni en çok sakinliği ve kendinden eminliğiyle fuat yüksele ameliyat olmaya karar verdim fenerbahçede olması muaynesi bana yakın olması avantaj oldu çok sakin sabırlı ve amerikan hastanesinde görev yapması vede prof olması beni etkiledi inşallah pişmen olucam bişey yaşamam tek kafama takılan bana sporcu südyeni giydirilmedi ona benzeyen ama daha penye ve daha az sıkılıkta südyene benzeyen önden yapışkanlı bişey takıldı çok rahat ama ben yinede sordım doktoruma neden takılmadığını oda bana bayanları çok rahatsız ediyor çok sıkı olduğu için acı ve kaşıntı yaptığını bununda aynı fonksiyonu olduğunu söyledi ve en güzelide dern yoktu arkadaşlar doktor genelde dren takmaya gerek kalmıyo çok nadir olarak takıyoruz hasta hasassa dedi ben çok korkuyodum direnden açıkcası neyse demekki her doktorun uslübü farklı boyum1.60 kilom 48 di doktora isteklerimi daha önce belirtmiştim kas altı istediğimi ve en fazla 80 b olmasını istediğimi bana demelerinde 320 300 cc olur sana kolaylıkla dedi emzirdiğim için daha önce ama ameliyatda sol göğsüme 300 sağa 275 takmış diğerleri çok yapay ve derini çok zorladı dedi sol göğsümle sağ göğsümün arasında çok fark vardı benim bu arada mentor marka pütürtülü istedim ben kapsülleşmeye karşı bugün 2. günüm ağrım çok az sadece sabah kalkerken zor oluyo açılana kadar çağırer hastanesinde oldum arkadaşlar 2 hastanede yapıyo doktor bey fiyatlar hastaneye göre değişiyo hiç aklımdan bile geçmeyen kesi yoluyla oldum göğüs ucuyla oldum şimdiden hisizlik yok doktora yalvararak dedim emzirmede problem olmıycakl demi diye oda ben direk derinin altından göğüs kasının altına giriyorum istersen meme altınsanda yaparız ama burda hiç iz kalmıycak inanamıycaksın dedi ve az acı çeksin dedi gerçekdende çok korkutmuşum kendimi keşke daha önce olsaymışım olmak isteyen arkadaşlara bende yardımcı olabilirim tecrübelerimle çok mutluyum hala inanamıyorum kimse anlamadı ameliyat olduğumu şimdilik dolu dolu tam 80 inşallah fazla inmez doktor %10 inicek sadece ödemi oda dedi bakalım herşey iyi olur inşallah bana yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler cesaret verdikleri için