taner Meme Estetiği Ameliyatı

taner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2007
103
0
41
mereba arkadaşlar ben buraya üye olalı 1 ay onca olmuştur girdiğimden beri doktor göğüs cc herşeyi burdaki ameliyat olan arkadaşlardan gece gündüz okuyarak araştırdım ve kısa bir zaman dilimim verdı bazı arkaşlarla bunu konuşmuştuk arzum du sanırım yanlış hatırlamıyosam eşim diyarbakırda görev yaptığı için bu ameliyatı 15 gün içinde olmam gerekiyodu ve kayınvaldemlerlede aynı binada oturduğumuz için söylemek istemiyordum kimsye aklımdaki 2 doktora gitdim ve çok doktor gezmedim kafam iyicene karışmasın diye ledim ve 2 doktor arasında gitgel yaşadım ama beni en çok sakinliği ve kendinden eminliğiyle fuat yüksele ameliyat olmaya karar verdim fenerbahçede olması muaynesi bana yakın olması avantaj oldu çok sakin sabırlı ve amerikan hastanesinde görev yapması vede prof olması beni etkiledi inşallah pişmen olucam bişey yaşamam tek kafama takılan bana sporcu südyeni giydirilmedi ona benzeyen ama daha penye ve daha az sıkılıkta südyene benzeyen önden yapışkanlı bişey takıldı çok rahat ama ben yinede sordım doktoruma neden takılmadığını oda bana bayanları çok rahatsız ediyor çok sıkı olduğu için acı ve kaşıntı yaptığını bununda aynı fonksiyonu olduğunu söyledi ve en güzelide dern yoktu arkadaşlar doktor genelde dren takmaya gerek kalmıyo çok nadir olarak takıyoruz hasta hasassa dedi ben çok korkuyodum direnden açıkcası neyse demekki her doktorun uslübü farklı boyum1.60 kilom 48 di doktora isteklerimi daha önce belirtmiştim kas altı istediğimi ve en fazla 80 b olmasını istediğimi bana demelerinde 320 300 cc olur sana kolaylıkla dedi emzirdiğim için daha önce ama ameliyatda sol göğsüme 300 sağa 275 takmış diğerleri çok yapay ve derini çok zorladı dedi sol göğsümle sağ göğsümün arasında çok fark vardı benim bu arada mentor marka pütürtülü istedim ben kapsülleşmeye karşı bugün 2. günüm ağrım çok az sadece sabah kalkerken zor oluyo açılana kadar çağırer hastanesinde oldum arkadaşlar 2 hastanede yapıyo doktor bey fiyatlar hastaneye göre değişiyo hiç aklımdan bile geçmeyen kesi yoluyla oldum göğüs ucuyla oldum şimdiden hisizlik yok doktora yalvararak dedim emzirmede problem olmıycakl demi diye oda ben direk derinin altından göğüs kasının altına giriyorum istersen meme altınsanda yaparız ama burda hiç iz kalmıycak inanamıycaksın dedi ve az acı çeksin dedi gerçekdende çok korkutmuşum kendimi keşke daha önce olsaymışım olmak isteyen arkadaşlara bende yardımcı olabilirim tecrübelerimle çok mutluyum hala inanamıyorum kimse anlamadı ameliyat olduğumu şimdilik dolu dolu tam 80 inşallah fazla inmez doktor %10 inicek sadece ödemi oda dedi bakalım herşey iyi olur inşallah bana yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler cesaret verdikleri için

Oooo maşallah canım ameliyatını olmuşsun gelmişsin bile çok çok geçmiş olsun ve güzel günlerde kullan diyorum.
mereba arkadaşlar ben buraya üye olalı 1 ay onca olmuştur girdiğimden beri doktor göğüs cc herşeyi burdaki ameliyat olan arkadaşlardan gece gündüz okuyarak araştırdım ve kısa bir zaman dilimim verdı bazı arkaşlarla bunu konuşmuştuk arzum du sanırım yanlış hatırlamıyosam eşim diyarbakırda görev yaptığı için bu ameliyatı 15 gün içinde olmam gerekiyodu ve kayınvaldemlerlede aynı binada oturduğumuz için söylemek istemiyordum kimsye aklımdaki 2 doktora gitdim ve çok doktor gezmedim kafam iyicene karışmasın diye ledim ve 2 doktor arasında gitgel yaşadım ama beni en çok sakinliği ve kendinden eminliğiyle fuat yüksele ameliyat olmaya karar verdim fenerbahçede olması muaynesi bana yakın olması avantaj oldu çok sakin sabırlı ve amerikan hastanesinde görev yapması vede prof olması beni etkiledi inşallah pişmen olucam bişey yaşamam tek kafama takılan bana sporcu südyeni giydirilmedi ona benzeyen ama daha penye ve daha az sıkılıkta südyene benzeyen önden yapışkanlı bişey takıldı çok rahat ama ben yinede sordım doktoruma neden takılmadığını oda bana bayanları çok rahatsız ediyor çok sıkı olduğu için acı ve kaşıntı yaptığını bununda aynı fonksiyonu olduğunu söyledi ve en güzelide dern yoktu arkadaşlar doktor genelde dren takmaya gerek kalmıyo çok nadir olarak takıyoruz hasta hasassa dedi ben çok korkuyodum direnden açıkcası neyse demekki her doktorun uslübü farklı boyum1.60 kilom 48 di doktora isteklerimi daha önce belirtmiştim kas altı istediğimi ve en fazla 80 b olmasını istediğimi bana demelerinde 320 300 cc olur sana kolaylıkla dedi emzirdiğim için daha önce ama ameliyatda sol göğsüme 300 sağa 275 takmış diğerleri çok yapay ve derini çok zorladı dedi sol göğsümle sağ göğsümün arasında çok fark vardı benim bu arada mentor marka pütürtülü istedim ben kapsülleşmeye karşı bugün 2. günüm ağrım çok az sadece sabah kalkerken zor oluyo açılana kadar çağırer hastanesinde oldum arkadaşlar 2 hastanede yapıyo doktor bey fiyatlar hastaneye göre değişiyo hiç aklımdan bile geçmeyen kesi yoluyla oldum göğüs ucuyla oldum şimdiden hisizlik yok doktora yalvararak dedim emzirmede problem olmıycakl demi diye oda ben direk derinin altından göğüs kasının altına giriyorum istersen meme altınsanda yaparız ama burda hiç iz kalmıycak inanamıycaksın dedi ve az acı çeksin dedi gerçekdende çok korkutmuşum kendimi keşke daha önce olsaymışım olmak isteyen arkadaşlara bende yardımcı olabilirim tecrübelerimle çok mutluyum hala inanamıyorum kimse anlamadı ameliyat olduğumu şimdilik dolu dolu tam 80 inşallah fazla inmez doktor %10 inicek sadece ödemi oda dedi bakalım herşey iyi olur inşallah bana yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler cesaret verdikleri için

çok geçmiş olsun canım, ağrın sızın da azmış ne güzel :nazar:

mereba arkadaşlar ben buraya üye olalı 1 ay onca olmuştur girdiğimden beri doktor göğüs cc herşeyi burdaki ameliyat olan arkadaşlardan gece gündüz okuyarak araştırdım ve kısa bir zaman dilimim verdı bazı arkaşlarla bunu konuşmuştuk arzum du sanırım yanlış hatırlamıyosam eşim diyarbakırda görev yaptığı için bu ameliyatı 15 gün içinde olmam gerekiyodu ve kayınvaldemlerlede aynı binada oturduğumuz için söylemek istemiyordum kimsye aklımdaki 2 doktora gitdim ve çok doktor gezmedim kafam iyicene karışmasın diye ledim ve 2 doktor arasında gitgel yaşadım ama beni en çok sakinliği ve kendinden eminliğiyle fuat yüksele ameliyat olmaya karar verdim fenerbahçede olması muaynesi bana yakın olması avantaj oldu çok sakin sabırlı ve amerikan hastanesinde görev yapması vede prof olması beni etkiledi inşallah pişmen olucam bişey yaşamam tek kafama takılan bana sporcu südyeni giydirilmedi ona benzeyen ama daha penye ve daha az sıkılıkta südyene benzeyen önden yapışkanlı bişey takıldı çok rahat ama ben yinede sordım doktoruma neden takılmadığını oda bana bayanları çok rahatsız ediyor çok sıkı olduğu için acı ve kaşıntı yaptığını bununda aynı fonksiyonu olduğunu söyledi ve en güzelide dern yoktu arkadaşlar doktor genelde dren takmaya gerek kalmıyo çok nadir olarak takıyoruz hasta hasassa dedi ben çok korkuyodum direnden açıkcası neyse demekki her doktorun uslübü farklı boyum1.60 kilom 48 di doktora isteklerimi daha önce belirtmiştim kas altı istediğimi ve en fazla 80 b olmasını istediğimi bana demelerinde 320 300 cc olur sana kolaylıkla dedi emzirdiğim için daha önce ama ameliyatda sol göğsüme 300 sağa 275 takmış diğerleri çok yapay ve derini çok zorladı dedi sol göğsümle sağ göğsümün arasında çok fark vardı benim bu arada mentor marka pütürtülü istedim ben kapsülleşmeye karşı bugün 2. günüm ağrım çok az sadece sabah kalkerken zor oluyo açılana kadar çağırer hastanesinde oldum arkadaşlar 2 hastanede yapıyo doktor bey fiyatlar hastaneye göre değişiyo hiç aklımdan bile geçmeyen kesi yoluyla oldum göğüs ucuyla oldum şimdiden hisizlik yok doktora yalvararak dedim emzirmede problem olmıycakl demi diye oda ben direk derinin altından göğüs kasının altına giriyorum istersen meme altınsanda yaparız ama burda hiç iz kalmıycak inanamıycaksın dedi ve az acı çeksin dedi gerçekdende çok korkutmuşum kendimi keşke daha önce olsaymışım olmak isteyen arkadaşlara bende yardımcı olabilirim tecrübelerimle çok mutluyum hala inanamıyorum kimse anlamadı ameliyat olduğumu şimdilik dolu dolu tam 80 inşallah fazla inmez doktor  inicek sadece ödemi oda dedi bakalım herşey iyi olur inşallah bana yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler cesaret verdikleri için
Canım çok çok geçmiş olsun.Doktoruna karar vermiş güvenmiş ve ameliyat olmuşsun..İnşallah bundan sonrasıda istedigin biçimde saglıkla,mutlulukla ilerler canım.Ben hep söylüyorum,yine söyleyecegim.Sadece gögüs ucuyla ameliyat olundugunda hissizlik durumu olmuyorki.Bu meme altı kesisi ile ameliyat olanlardada oluyor.Sen içini ferah tut canım,inşallah hissizlik gibi bir durum olmayacak.Bende olmadı,zamanlada daha iyi olacak canım,merak etme :KK34: Güzel haberlerini,gelişmelerini bizimle paylaş olurmu..Hadi kendine çok iyi bak aman kollarını zorlama sakın.Çok öptümm..
:KK54:

sen ne kadar hızlı çıktın böyle :KK1:
geçmiş olsun kendini çok zorlama olur mu?:nazar::KK16:

ahahhaa biz burda ameliyat ameliyat diye debelenirken taner ameliyatını oldu ve hatta iyileşti bile di mi :nazar:
çok geçmiş olsun, mutlu mutlu kullan canım

ahahhaa biz burda ameliyat ameliyat diye debelenirken taner ameliyatını oldu ve hatta iyileşti bile di mi :nazar:
çok geçmiş olsun, mutlu mutlu kullan canım

onu düşün bunu düşün araştır dur derken zaman geçip gitti boş yere .ilk kararımda olsaydım senem gelmiş geçmiş olacaktı.
Alexusum herşeyin hayırlısı dimi.az kalllldıııııııııı çok azzzzzz :KK52:

sorma canım, sen biraz fazla sallamışsın bu işi ama günün geldi çattı bile :KK1:

benim de kaldı 14 gün...

onu düşün bunu düşün araştır dur derken zaman geçip gitti boş yere .ilk kararımda olsaydım senem gelmiş geçmiş olacaktı.
Alexusum herşeyin hayırlısı dimi.az kalllldıııııııııı çok azzzzzz :KK52:

Çok geçmiş olsunn. Umarım istediğiniz gibi olmuştur. Güle güle kullanın, darısı benim gibi olmayanların başına:KK16:

geçmiş olsunnn inşallah bundan sonrada güzel cicişlerinizle mutlu olursunuz :KK31::KK31::KK31:
darısı bizim başımızaaa :KK9::KK9:

geçmiş olsunnn :KK16:
olmuşta zaten :KK9:
fuat bey çok doğru bir seçim doktor olarak çok seviyorum inşallah sorunsuz yaşarsın cicişlerinle :KK1: 2009 yılında burnumu yaptı sağolsun halada bir sorun yaşamadım arada uzaklık olmasaydı göğüslerimide o yapacaktı ama kısmet olmadı
ameliyatımı o yapmasada çok yardımcı oldu bana sağolsun

Çok geçmiş olsun canım Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah:KK34:

gecmıs olsun canım..basarılı sonuclar gorunce sevınıyorum..allah bu amelıyatı olmak ısteyen tum arkadaslara nasıp eder ınsallah..

seninde bize katılmışsın cok geçmiş olsun canım güle güle kullan

Oooo maşallah canım ameliyatını olmuşsun gelmişsin bile çok çok geçmiş olsun ve güzel günlerde kullan diyorum.

teşekkürler canım valla sizlerden az cesaret almdım ama çok zorlanıyorum 3. günüm gece uykuları kabus gibi bide ister istemez kollarımı çok kulalndım gündüzleri inşallagh dikişlerimde bişi olmamıştır ama ister istemez kollarımı kullanıyorum günlük işlerimde gecede çok ağrıyo salı günü kontrolüm var pansumanımda bide çok sert taş sanki patlıycak inşallah normal göğüs kıvamına gelir çok korkularım var :KK43: sende bukadar şeyler yaşadınmı ne zormuş ilk dönemler

evet ama bu karar öyle kara kara düşünmekle olmuyo onu anladım doktoruma çok güvendim herşey çorap söküğü gibi oluyo doğru doktoru bulunca inşallah yanılmamışımdır tabi daha erken sadece ilk 3 gün zormuş şimdi biraz daha iyiyim sadece geceleri zor oluyo meme ucumdan oldum ama sanki hissizlik pek yok gibi şimdi ama çok dikkat edemiyorum hiç yatmadım hemen gezindim kollarımı kullanıyorum sadece temizlik yapmıyorum ama günlük işlerimi ister istemez yapmak zorunda kalıyorum korkuyorumda dikişlerim açılır diya:KK43: allah herkese maddi güç ve manevi güç versin bu ameliayt için dileyen herkese nasip etsin ben psikolejim bozulduğu için hiç düşünmedim açıkcası çok teşeşkkürler iyi dileklerin için

:KK16:

sağol canım evet çok güzel bi duygu ama çok sert bir an önce doğallık olsun istiyorum 80 b oldum ama sanki küçük geliyo şimdide:) nasıl bişeyse burda yazılanlar çok doğru doğal istiyosun ama doymuyosunda :) inşallah fazla küçülmüyodur:)
:KK1::KK1::KK1:

sağolasın evet katıldım inşallah pişman olmam şidilik kimse anlamdı :) çokmu küçük acaba anlamadılar 80 b oldum ama küçülmezler inşallah şuan çok şiş çok rahatsız ediyo ama inşallah doğallaşırlar biran önce:):KK16::KK16::KK16:

gecmıs olsun canım..basarılı sonuclar gorunce sevınıyorum..allah bu amelıyatı olmak ısteyen tum arkadaslara nasıp eder ınsallah..

sağol canım senin doktorunda çok iyi araştırmıştım izmirde ablam vardı ordada olmayı düşündüm ama evimde daha rahat olurum diye istanbulu seçtim 80b oldum inşallah pişmen olmam şuan çok sert yumşar inaşallah ve çok küçülmezler:) sen kaç bedendin kaç oldun bana kas altı 300 sol 275 sağ takıldı dahada fazla olmazmış ben direk beden ölçüsü vermiştim zaten ama şimdi küçük geliyo sanki ama doğal olsun istedim boyum çok uzun değil çünkü inşallah sağlıkla ilerler herşey allahım pişman etmesin korkularımda oluyo tabi hayırlısı olsun:KK34::KK34:

X