Taner Kuruca: Başbakan beni korudu

Herhangi bir sekikde siddeti destekleyenlerin ayni siddete maruz kalmalarini can-ı gonulden istiyorum.

Son düzenleme:
Biz ne kadar kotu niyetli insanlariz inanamiyorum, gozumuzun gordugune "inanip" basbakani suclamisiz tokat yuzunden...
Bakin "yandas" medya ne kadar guzel acikliyor...
Neden "kulaklarimiza" degil "gozlerimize" inaniyoruz, ne kadar yanlis...
Cok uzuluyorum ben bu duruma cok...

Verecek cevap bulamayinca çirkinlesen insanlar is basinda mesai saatleri basladi galiba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
aynaya bak kendi çirkinliğini görürsün
Adam çıkıp kendi ağzıyla anlattı resmen kendi yalanlarına benide inandırdılar dedi. Hürriyetin bİ Allah bir dediğine inan sadece, ki onu da derse:26:

nasrettin hoca fıkrası misali vurduğuna inanıyorsun da vurmadığına neden inanmıyorsun. ikisini de söyleyen aynı kişi

1)Vurduğunu gösteren GÖRÜNTÜLER var.
2)Eğer dendiği gibi başbakan ona vurmamış olmasaydı,niye çıkıp en başta vurdu desinhükümetin yoluna çıkan herkese yapılan tehditleri,işten çıkarmaları bildiği halde?

vaooov,aynaya bak mı dediniz gerçekten.Sırada ne var?Şişko Patetes yarım kilo domates,'Benim babam senin babanı döver?'KK ilkokuldan bildirdi.
Arkadaşın çirkinleşmekten kastı tam olarak da buydu,üsluptaki çirkinlik.O aynaya bakılarak görülemiyor.

Ah prenses seni, çocukluğunda mi kaldin sen hala :)
bende bu yorumların sebebini arıyordum buldum sayende aklini cocuklugunda birakmissin gelmissin bugünlere kiyamam sana canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…