Taner Kuruca: Başbakan beni korudu

ilk önce vurdu dedittirip sonrada korudu açıklaması organize ama kimse yemiyor.

ilk önce vurdu dedittirip sonrada korudu açıklaması organize ama kimse yemiyor.

15 _16yaşlarında kız çocuğunu koltuk altına alıp kafasınakafasına vurması tutmayınca paralı başka birisi iki taraflı açıklamayla iftira atıyor.çamur atarak değil muhalefet icraatla sandıkta başarılı olacağını artık anlamalı.korumaların dövmesi onların saygısızlığı zaten gerçek olan bu kısım

Son düzenleme:

sandıkta başarılı olmaları için trafolarda kendi kedileri olmalı :)

Görüntülerde gördüklerimiz de muhalefetin işi heralde.
Kılıçdaroğluna Başbakan maskesi takıp adamı hırpalamışlar değil mi:26:

bu herif çakaaallll. demiştir bu yumruk bana bir fırsat. biraz yağ çekerim sonra bana para verirler. ilk konuştu tipinden anladım meymenet olmadığını.

Kabataş'ta olmayan görüntülere inananlar, Erdoğan'ın görüntülerine rağmen "tokat atıldığına" inanmıyor. Ne garip bir ruh hali.

Son düzenleme:
çevir kazı yanmasın!!!
önce refleks istemeden bir tokat attı başbakanımız...
şimdi o beni korudu...
başbakananın korumaları tarafından yerlerde sürüklenen o değildi bendim heralde...

"Takvim gazetesi o tokatla görüştü:Aslında ben hiç atılmadım bana iftira atıldı" Zaytung..
Ortada "başbakana yuh çekersen tokadı yersin" gibi video varken kıvırma be gülüm..

LG-P710 Tapatalk

Adamı korkutmuşlar basbayağı, artık ailesiyle mi, çocuklarıyla mı, hayatıyla mı, işiyle mi??
Yazık ülkem sana, yazık...

Bize oturdugumuz sicak evlerimizde bilgisayarin basinda konusmasi kolay... Ne yapsin adam? Memlekette hukuk, adalet mi var? Hepiniz bilmez misiniz ki diretse isinden olacak, hatta bir daha sittin sene kimseler is bile vermeyecek, ulkenin yegane gorunen sahibi, kiminin padisah, kiminin Allah yerine koyup taptigi, TCnin tum kurumlarinin iki dudagi arasinda oldugu gercek gucun sahibi basbakan; bu sadece halktan biri olma sifatina haiz kisi hakkinda karsi dava acacak, bu kisi basbakana hakaretten iceri tikilacak, tikildigi bir karislik hucresinde cok daha okkali dayaklar yiyecek, kimbilir belki de bir daha hic gun yuzu gormeyecekti bu adam.. Siz nerede yasadignizi zannediyorsunuz? Almanya'da mi? Amerika'da mi? Turkiye burasi... Turkiye! AKP'nin Turkiyesi hem de... Gunaydin!

Kabataş'ta olmayan görüntülere inananlar, Erdoğan'ın görüntülerine rağmen "tokat atıldığına" inanmıyor. Ne garip bir ruh hali.

nasrettin hoca fıkrası misali vurduğuna inanıyorsun da vurmadığına neden inanmıyorsun. ikisini de söyleyen aynı kişi

nasrettin hoca fıkrası misali vurduğuna inanıyorsun da vurmadığına neden inanmıyorsun. ikisini de söyleyen aynı kişi

Gözüme inanıyorum ben kimseye biat etmiyorum Allah'a şükür kendi aklım fikrim var sana da tavsiye ederim arada kullanmayı dene.

Son düzenleme:
Montajdır bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sandıkta başarılı olmaları için trafolarda kendi kedileri olmalı :)

Sizi yürekten alkışlıyorum. Ne dersek diyelim asla inanmayacaklar çünkü yüzyıllardır insanlar anca dinle kandırılanilmiştir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vurduğuna inanıyoruz çünkü ortada böyle bir görüntü var. Buyurun izleyin. Belki sizde inanırsınız. Adamın korumaları nasıl dövdüğüde videonun sonunda var. Daha sonra çekmeyeceksin diye bir bağırış ve görüntü kesiliyor.

http://www.dailymotion.com/video/x1uwpt7_tayyip-erdogan-dan-vatandasa-tokat_news

Ayrıca Başbakan tokat attığını zaten kabul etti. Onun videosu da burada.

http://www.samanyoluhaber.com/web-tv/basbakan-erdoganyuh-cekersen-tokadi-yersin-8832-video-haberi/

Eeee vurmadığını biri ispatlasın şimdide ?

Gözüme inanıyorum ben kimseye biat etmiyorum Allah'a şükür kendi aklım fikrim var sana da tavsiye ederim arada kullanmayı dene.

Angry canım en az 5 farklı açıdan video paylaştınız da kalktı bitanesi yaptıgını düşünmüyorum dedi.Yahu gerçekleri söylemek için beyni ullanmaya gerek yok.Göz algıladıgını beyne sinyalle gönderiyor zaten.He o sinyaller farklı algı merkezlerine giidiyorsa (GİTTİ) gayet normal böyle düşünmeleri.Sallama hiç.

eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…