Taner Kuruca: Başbakan beni korudu

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.828
55.339
1.123
[h=2]Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın maden faciasının ardından Soma'ya yaptığı ziyaret esnasında yaşanan provokasyon deşifre oldu.
GÜNDEM18 Mayıs 2014, Pazar

Başbakan Erdoğan maden bölgesine yaptığı ziyaretin ardından bazı provokatörlerin Başbakan'ı protesto etmesi üzerine Erdoğan orada bulunan bir markete doğru hareket etmişti.

Burada 'Hani istifa et diyordun' diyerek Taner Kuruca adlı vatandaşa serzenişte bulunan Başbakan'ın bu görüntüleri bazı medya kuruluşları tarafından montajlanarak servis edilmiş, ardından olayın sıcaklığını da kullanan bazı televizyon ve gazeteler Kuruca'yı istedikleri şekilde konuşturmuşlardı.

Kuruca, Manisa'da bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada tüm gerçekleri gözler önüne serdi.

"BAŞBAKAN BANA VURMADI BENİ KORUDU"
Kuruca " Başbakan o esnada bana vurmadı, beni korudu. Korumalar müdahele etmek isterken o korumaları itti. Ben o görüntülerin yayınlanmasından sonra Sözcü gazetesi ve diğer internet sitelerini, televizyonları aradım. Bunu kaldırın böyle bir şey kesinlikle olmadı. O akşam çıktığım canlı yayında da yanlış sözler söyledim. Başbakan'dan özür diliyorum." dedi.

[/h]
http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2014/05/18/taner-kuruca-basbakan-beni-korudu-417443304932

başbakan koruduğu için mi sonrasında korumalardan o kadar dayak yemiş

Biat eden seçmenleriniz kanar ama dünya ve vicdanlı insanlar asla!
Korku imparatorluğu kuruyorlar resmen.

LG-P710 Tapatalk

paramı verdiler bu adama. biir gözlemek lazım. hayatı ve yaşam tarzı değişirse sonuç ortada deriz.

ilk gün röportaj da boynunda tırnak izleri var dikkat ederseniz

yalnız bu adama bunu yaptırarak sıvadılar durumu. Yuh abicim bu kadarına da yuh. Gerçekten bizi bu kadar salak mı sanıyorlar?​

yok artık
insanlar bu kadarda salak yerine konulmaz ya

Ya işte bak işin aslı böyleymiş diyenler gelirler şimdi izleyin tiyatroyu.
Taner içinse ah be oğlum neredeyse ''Basbakanın avcunun içine yanağımı attım'' diyecek kıvama getirmişler seni.

hiç şaşırmadım, kim bilir nasıl tehdit edildi

Arkasında duramayacaktın da madem neden yuhaladın diye sorarlar adama. Madem korkuyorsun hiç bu işlere kalkışmayacaktın. O cesareti gösterip madem böyle birşey yaptın o zaman da arkasında duracaktın. Böyle dansöz kılıklı adamlar oldukça gerçek haklılar da hakkını savunamaz duruma düşüyor. Bir tarafta kolları sargılı dayak yediği halde hakkımızı arayacağız, ücretsiz avukatlık sağlayacağız madenci yakınlarına, herkese gerçekleri göstereceğiz diye hala seslerini duyurmaya çalışan avukatlar diğer tarafta böyle tükürdüğünü yalayanlar. Yazık.

Son düzenleme:
yalnız bu adama bunu yaptırarak sıvadılar durumu. Yuh abicim bu kadarına da yuh. Gerçekten bizi bu kadar salak mı sanıyorlar?​

Aynen ya mağdur çıktı konuştu bana vurmadı dedi olay bitmiştir,,,

Ülkemin insanlarını ne hale getirdiler kimbilir nelerle korkutmuşlar neler vaat etmişlerdir,,,

Bir arkadaşıma başbakanın attığı tokattan sonra artık oy vermeyeceğimi söylemiştim. O da bana bunu gösterip bak yalanmış dedi. Buna cidden inanan var yani.

başbakan kendi söylemedi mi yuhalarsan tokadı yersin diye,halen insanlar neden inanmak istemiyorlar

Bu nasıl bir kraktersizliktir yaa korumuş haaa

anladık korkuyorsun da bu kadarda olmaz ufak atta civcivler yesin.

Bizim yaptığımız salaklık.
Adamlar ezilmeyi, hor görülmeyi, hatta dayak yemeyi kendilere layık görüyorlar, biz burda sinirleniyoruz.
" padişahım çok yaşa"

şaşırmadım ... adam zaten kanal d de yayına çıktığında çok rahattı ki , o zaman da tehtit edilmiştir dendi.. neyse baştan beri bir gariplik vardı bu işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…