- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi PinkMermaid
-
yani kizada koyan varmis erkegede tipki derya ismi gibi cemre ismi gibi bana daha cok kadin ismini cagiristiriyor her ne kdr sahibi Erkek olsada anlatabildim umarim
Tanem de güzel değil deniz de ben sevmiyorum öyle yaprak toprak deniz ada gök vs vs isimleri.Kizlar 28 haftalik hamileyim, ilk 5 ay kizima Tanem diye seslendik eşimle , ama sonradan okulda erkek cocuklari asilir mi dalga gecer mi diye dusundum, isimden soğudum..Sonra Deniz adinda karar kildik ama simdi de acaba o isme de Denize girelim mi Denize dalalim mi gibi muhabbetlere maruz kalir mi kizim diye dusunuyorum..Hem unisex isim ilerde İs yasaminda falan zorluk yasar mi diye de dusundum..Oysaki Deniz adini dusunurken gözümde canlanan şey huzur ve ucsuz bucaksizlikti...Benim adim Dilara, o yuzden kizima güzel isim koymak istiyorum..Anne senin adin böyle bana niye bu ismi
Koydun demesin...Yardim edin kizlar karar vermekte cok zorlaniyorum, esim de bu kararsizligima cok kiziyor artik...Aslinda Mina, Almira, Destina ,Lara, Alara gibi isimler hosuma gidiyordu bekarken ama esime göre naylon isimler bunlar, yabanci ada benzeyen isimleri sevmiyor..Ortak olarak Tanem ve sonradan da Denizde anlasabildik...ama simdiki durum da bu...Baska isim önerilerine de acigim..ama özellikle bu iki isim hakkindaki fikirlerinizi merak ediyorum..??
Deniz cok guzel bir isim. Eşimi razi edemedigimden ogluma koyamiyorum.
Dogum geldi catti bizim oglan hala isimsiz.
Keske bana da yardimci olsaniz. ( Turkce isim koymak istiyorum)
Kocam öğretmen olsa ve kızım olsa adını Zümrem koyardımAyenn topluluk anlamina geliyor. He arapcada muthis harika super kadin olarak olan kelime de okunusu dimre. Karistirmis sanirim.
Hare, okul hayatı boyunca fare diye dalga geçildi kızla. Halbuki anlamı güzel, anlamı güzel olan her isim güzel değildir.
Ürün, aşkımızın meyvesi falan gibi düşünülmüş sanırım ama bence çok tuhaf.
Tule, turgut ve leylanın biricik kızları. Doğal olarak anlamı yok.
Özüm, bunu da bir akrabam koydu kızına. Meyve özü gibi bişey sanırım. Öz suyumdan kızım oldu o lala. Ne büyük bir iş başardım.
Perişan, bu da yaşlı bir teyzemiz. Perilerin şanı gibi bir anlamı varmış. Aslında çok anlamlı bir isim değil mi? Ama ya çağrıştırdıkları...
Mahmutlar hep tembel
Kocam öğretmen olsa ve kızım olsa adını Zümrem koyardım
Aaa bende Iz ismini kızıma koymak istiyorum. Gel gelelim esim istemiyorBence ismin anlami daha cok onemli. Tanem isminin anlami 1 tane 1 adet demek. 1 tane olan özeldir bir anlami var. Deniz ismiyle dalga geçildigini gormedim ama demode bana kalirsa. 40 yasinda kadinin adamin da ismi Deniz.
Ben nasip olurda oglan cocugum olursa adını ya Kartal koymak istiyorum ( besiktasli degilim! )
Yada adaleti temsil ettigi için Ömer.
Kiz evladim olursa da İz koymayi düşünüyorum uzun yillardir. Bir yere girmeden önce ismi dikkat ceksin isterim. Sizce benim dedigim isimler nasıl.
Uyuyamadım. Şuraya hayatım boyunca karşılaştığım tuhaf isimleri yazayım bari. Koymayın çocuklarınıza garip isimler.
Hare, okul hayatı boyunca fare diye dalga geçildi kızla. Halbuki anlamı güzel, anlamı güzel olan her isim güzel değildir.
Ürün, aşkımızın meyvesi falan gibi düşünülmüş sanırım ama bence çok tuhaf.
Tule, turgut ve leylanın biricik kızları. Doğal olarak anlamı yok.
Özüm, bunu da bir akrabam koydu kızına. Meyve özü gibi bişey sanırım. Öz suyumdan kızım oldu o lala. Ne büyük bir iş başardım.
Aya, arapça mucize demekmiş. Ne meraklıyız arapça isimlere. Benim aklıma el ayası geliyor direkt. Bir de ne mucizesi kardeş, dünyada saniyede dört bebek doğuyor yahu.
Bir, bu yetmişli yaşlarda bir amcaydı. Utanıp sormamıştım "neden bir" diye.
Perişan, bu da yaşlı bir teyzemiz. Perilerin şanı gibi bir anlamı varmış. Aslında çok anlamlı bir isim değil mi? Ama ya çağrıştırdıkları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?