- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi PinkMermaid
-
Allahim gonlunuzde kini nasip etsinBende daha cok mihrimah dan yanayim ama dogmamis cocuga don bicmek benimki insallah Allahim bi tane de kiz cocuk nasip eder :) 2sinden birini seccem
Amin canim cumlemizin insallahAllahim gonlunuzde kini nasip etsin
Yaren , Almina , Birce , Rüya isimleri nasıl sizce kızlar ?
Almina yi hic begenmedim.. Bu tarz isimleri begenemiyorum..Yaren , Almina , Birce , Rüya isimleri nasıl sizce kızlar ?
Birce biricik,bitane demek..Yaren'i esim begenmiyor..Rüya guzel ama soylenisiAlmina yi hic begenmedim.. Bu tarz isimleri begenemiyorum..
Yaren senelerdir guzelligini kaybetmemis olan guzel bir isim..
Birce guzel isim ama anlami nedir bilmiyorum..
Ruya yi da pek begenmiyorum.
Duru Nisa nasıl temiz berrak kadın anlamında.Evet aslında sadece kadın anlamına geliyor. Herkes nisanın yanına gül, nur gibi bişeyler ekle diyor ama bende öyle dallı güllü isimleri sevmiyorum. Nisa ismini anlamını bilmeden, eskiden beri seviyordum. Eşimde anlamsız olduğu için elif koyalım diyor , çok kararsız kaldım.
Eşin klasik isim seviyorsa Leyla hoş olabilir. Hem Elif, Ayşe gibi fazla kullanılan bi isim de değil.
Bengisu ismi de güzel. Hem modern hem de tarihi olan bi isim.
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Bengi_su
Meyra da guzel isim..Teşekkür ederim canım tavsiyen için ama ben Leyla gibi klasik isimleri beğenemiyorum,su'lu isimleri de sevmiyorumDünden beri de Meyra adına takıldım, anlamı parıldayan ışık demekmiş..bakalım hayırlısı olsun artık ...
Meyra da guzel isim..
Maysa nasil? Bir cicek adi..
Cok guzel ve fazla duyulmamis isimler olunca daha da bi guzel geldi kulagima.. Hayirlisi olsun.. Ama iki isim zor yaa.. Telaaffuzu cok zor. Ben kizima seslenirken useniyorum :))Evet o da değişikmiş canım.. Sare de hoş..büyük ihtimal Deniz Meyra koyacağız adını ,eşimi 2 isim konusunda ikna ettim..
Zaten seslenirken iki ismi söylemiycez, Deniz adını kullanıcaz,Meyra kendisi için bir alternatif olsun diye belki iş yaşamında ya da üniversite hayatında Meyra adını kullanmak isteyebilir,seçme şansı olsun istedim.Cok guzel ve fazla duyulmamis isimler olunca daha da bi guzel geldi kulagima.. Hayirlisi olsun.. Ama iki isim zor yaa.. Telaaffuzu cok zor. Ben kizima seslenirken useniyorum :))
Bende Asya düşünüyorum sizce nasıl bir isimŞimdi ikinci kızıma hamileyim. O da tek isimli olacak inşallah. GÖZDE....
Benim kziimin ismi Elif Asya..Bende Asya düşünüyorum sizce nasıl bir isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?