Tandm en zarif Kadn

Yeşilim çok duygulu çok güzel olmuş ,senin yazılarından çok şey alıyorum neolur devam.paylaştığın için yüreğine sağlık.

yeşilim, değerli ve sevgili arkadaşım,

paylaştığın hikaye çok güzel ama ondan da güzeli ne biliyormusun sen böyle bir insanla karşılaşmışın, onun ve senin anılarına böyle güzel bir yaşanmışlığı eklemişsiniz. bizde nasiplendik sağalosın kalbinde birikinlere kaleminden damlayanlara sağlık. iyiki varsın bu sabaha seninle başladım ne mutlu...

sevgiler...

:çok üzgünüm: bir gün o duruma gelebilme ihtimalini düşünüyorumda. Çok güzeldi beni başka taraflara götürdü yazınız unuttuğum bir çok şeyi hatırlattı.

pandoraamazon,çukulatakız,hatiş,camdankalp,ebrugen,onetimes,gülay
desteklerinize teşekkürler

yeşilim muhteşem olmuş canım yüreğine sağlıkkkk....yüreğinin güzelliğini yansıtmışın

miraycığım sağol canım
sizin okuyup yorum yazmanız benim için çok değerli emin olun.

allah rahmet eylesin yeşilim gerçekten nadir bulunucak tipten bir insanmış nur içinde yatsın insanların birbirine sağladıkları içtenlik ne kadar önemli ve güsel..

graf,asix,paşa,ghostrider,eflatunum...
yorumlarınıza teşekkür ediyorum.sevgilerimle...

Yeşilim hayatından bu hikayeyi bizlerle paylaştığın için teşekkürler,o kadar güzel anlatmışsınki hem okudum hem duygulandım.

Paylaşımların devamı dileği ile...

Yesilim ben bu yaziyi simdi okudum yoktum birara biliyorsun nasil kacirdim diye uzuldum ama hemen yazayim, yuregin o kadar hassaski boyle bir yurek tasiyan birinle camin arkasindanda olsa yazismak benim icin cok degerli

sevgili gülsibel biliyorum tanıyorum artık seni.bende eminim senin içtenliğine
beni motive ettiniz daha ne diyebilirim ki...

Geçen gün ziyaretine gittiğim,tanıdığım en zarif kadının anısına ..Allahtan rahmet diliyorum..Sizlerle paylaşmak güzeldi...

Seninde yüreğine sağlık Ceyhanlı.Her yazımı yorumluyorsun teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…