Tandm en zarif Kadn

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
ilk ziyaretimizde kalabalıktık.müdüre hanım her birimizi birer odaya götürdü.
bana yaşı epeyce yaşlı bir hanım odası düştü.içeri girdim çok sıcaktı,
yaşlılar çok mu üşüyor acaba diye düşünürken kapıyı kapatırmısınız ben çok üşürüm dedi.
duvarda siyah beyaz çok eski fotoğraflar zamanında dünya güzeli diyebileceğiniz okadar güzel.

tanışma faslı ve sormadığım hald, neden orada bulunduğu az ve öz
kendi tercihi olduğunu o kadar.
hep eskiler vardı anlattıklarında ve eski onlarca fotoğraf ama en güzelleri en zarifleri.kendini öyle hatırlamak istiyordu sanırım
renkli fotoğrafları asla göstermedi sıkı skı tutuyordu onları, bir iki hamle yaptım
onlar güzel değil dedi.

hediyelerimi beğendi. çerçeve,şal ve kutuda şekerlemeler.şalı omuzuna, bir fotoğrafını çerçeveye.koydu.
veda vakti geldi. tekrar uğrarım dedim hep öyle derler dedi sen bana sorular sormadın.banada ısrarla anne gerçekten oraya gitmek istiyormusun diye sormadılar dedi çok hüzünlendim anladı
en çok neye üzülüyorum biliyormusun dedi.bu fotoğraflara ne olacak yırtıp atacaklar benden sonra.
ben saklarım dedim ağzımdan çıkıverdi tabiki çok beğendim verirseniz hepsini alırım .şimdi olmaz dedi anlamıştım ölümümden sonra demek istemişti
ziyaretlerimi sıklaştırdım tek başıma çok memnun oluyordu.bir kaç kez de
yemeğe gittik,deniz kenarında oturduk.
hep anlatıyordu ama çok eskileri bu eve geldiği kadarını sonrası yoktu.bende hiç sormuyor sadece dinliyordum anlatmak istiyordu anılarını öylede güzel anlatıyorduki
evimize gelmeyi asla kabul etmedi sadece teşekkür etti.biliyordum sıcak bir yuva görmeğe dayanamıyacaktı.o sıcaklığı unutmak istiyordu.
bir sabah müdüre hanımaradı başınız sağolsun dedi bekliyordumda bu kadar çabuk değil
gittim kurdeleye bağlanmış tüm fotoğrafları verdi elime...ve bana anlatmadığı sormadığım soramadığım içinde herşeyi yazılı olan anı defterini
şimdi daha çok seviyorum onu o zarif kadını
ve farklı adreste ziyaret ediyorum onu. nur içinde yatsın.
yeşilimin hikayesi...:çiçek:

inanmıyorum gercekten cok güzeldi ablacım eline yüreğine sağlık oku dediğin anda bütün işlerimi bırakıp okudum ve cok duygulandım gercekten cok güzel yazılmış....

Yeşilim çok teşekkürler .Değerlerimizi hatırlamamıza yardımcı olduğun için .

YEŞİLİM ÇOK DUYGULANDIM.KİM Dİ BİLMİYORUM AMA SANA NE KADAR GÜVENMİŞ NE KADAR SEVMİŞ Kİ TÜM ÖZEL HATIRALARINI SANA BIRAKMIŞ.BENCE ÇOK ÖZEL BİR ŞEY YAŞAMIŞSIN.BİZİMLEDE PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER

yeşilim çok güzel olmuş ellerine sağlık bizimle paylaştığın için tşk ederim...off off bizim yaşlılığımız nasıl olucak acaba allahım kimseye muhtaç etmez umarım

beğendiğinize sevindim moral oluyor daha da yazacaklarıma..teşekkürler.

yeşilim sen gerçekten yüreği sevgi dolu çok özel bir insansın seni tanıdığım için kendimi çok mutlu hissediyorum

yeşilim gerçekten çok güzel bir anlatımın var.yaşadıklarını ve duygularını çok güzel anlatmışsın.yazmaya devam et canım.gerçekten arkadaşların dediği gibi sen bencede çok özel bir insansın..

Hikayenden yola çıkarak..senin özel bir insan olduğunu anlamak zor değil.. Anlatımın da çok başarılı.. Tebrikler canım.. devam et yazmaya...

Sevgiler...

ne mutlu sana ki öyle biri ile tanışmışsın ve ne mutlu ona ki senin gibi bir insanın sevgisini kazanmış tebrik ederim seni yeşilim

çok güzel bir hikaye ve oldukça akıcı...umarım devamı da gelir line sağlık..bence bu ayrı bir yetenek olsa gerek...

sevgili iyivakit,aslıcan,leerenim,lena,ceo,minik,cano,deniz yosunu,
kısmetsiz kedi,melos,venüs,mihrace.
beni motive ettiniz teşekkür ederim 114 kişide okumuş ne mutlu bana. sevgilerimle...

minerwa aynı anda yazmışız yazarken sen yoktun .canım teşekkür ederim.
mutluluk ve sevgiyle ol daima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…