Perinatoloji uzmanına gittik ayrıntılı muayene sonucunda bulguların tümü tanatoforik displaziyi işaret ediyordu fl kısalığı,eğriliği,fl'nin telefon ahizesi şeklinde olması,el parmaklarının küçüklü büyüklü oluşu,göğüs ve baş haftasına uyumlu,söylediğin gibi bizimkiler çabuk belli oldu normalde 27-28.haftalarda belli oluyormuş normalde eşim araştırmış dünyada bu rahatsızlığı geçiripte 4 yaşına kadar yaşayan sadece bir çocuk varmış,imtihanımız çok zor canım rabbimin bu kararı bana bırakmamasını çok istedim ama bu kararı vermek zorunda kaldık çok düşündük 8 yaşında bir kızım var çok istemişti kardeşini olmadı,eşimin kararıda sonlandırmak yönündeydi kucağına alırsan seni hepten kaybederiz,bir çocuğumuz var ona kardeş acısını yaşatmaya hakkımız yok dedi ve sonra kaybettiğim yavrum için ona acı çektirmeye hakkımız var mı dedi bir sürü yorumlar ve ben bu kararı istemesemde verdim rabbim ve yavrum affetsin çok zor bi karar kimseler yaşamasın...sonuçlarımız belli olunca yazarım. bi arkadaş daha var bu sitede benimkiyle aynı rahatsızlık doğum yaptığı gün kaybetmiş bebeğini.