Tanatoforik displazi nedeniyle bebeğimi kaybettim.

İnşallah bir dahaki sefere sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Ama ben umudumh kaybetmedim . Bir daha böyle birşey yaşanmayacağına eminim. Sende böyle olumlu düşün canım.
İnan bana onun acısını hafifletecek tek şey bebeğimin olması.. ama bu ay bitince cesaret edemiyorum. Doktor doğum yapmana rağmen neden 6 ay dedi. Tedavi yöntemiyle oldu diye mş ?

Hayır tüp bebek değil aşılama önce normal doğum sonra kürtaja aldı

Bir ay ilişki olmasın 6 ay da gebelik olmasın dedi bende anlamadım bu arada siz nerde oturuyosunuz

Kısmet artık canım Allahım ne zaman sağlıkla nasip ederse o zaman olsun ikimiz için de .
Ben Mersin’de oturuyorum.

Alene Bu arada canım sormayı unuttum.
Senin doktorun genetik test vs. birşey önerdi mi sana ?

Bende bebegimi iskelet yapisi bozuklugundan kaybettim 11 haftada ense kalinligi ile basladai cvs amniyosentez derken normal cikti sonra sag bacak ice donuk uzuvlari kisa dediler 18 haftalik oldu gelisimi 15 de kaldi gogus kafesi dar ve kisa oldugundan cigerleri gelismedi basi karni odem oldu ve cuce dediler yasam fonksiyonlari yok defiler 2.5 ay oldu 18 haftalik normal dogum yaptirdilar gen testi yapildi normal geldi

Ayni sikinti hepimizin cok zor anliyorum bidaha yasatmasin allahim 6 ayda sezeyanla aliriz demislerdi banada polikistik over oldugumdan doktor bidahaki gebelik istiyorsak sezeryan hakkini oldurmeyelim dediler ilk cocugumda sezeryandi ilkim ssglikli 7 yasinda ikinci cocugum boyle oldu

Çocuğunu kaybetmek üzere doğum yapmak çok zor bunu en iyi anlayanlardanım ama doktorunda söyleydiği gibi yeniden hamile kalmak istiyorsak en doğrusu doğum yapmaktı..
Dediğiniz gibi bu çok acı Allahım düşmanıma bile yaşatmasın..Benimde herşey yolunda giderken (ense kalınlığı vs normaldi) 18.haftada gelişim geriliği dendi ve ayrıntılı ultrasonda ciğerlerinin gelişmediği ve cüce olduğunu söylendi..
İnsan başına gelmedikçe bilmiyor işte.. Ne çok insan yaşıyormuş aynısını..
Allahım size de ,bana da ve tüm isteyenlere de sağlıklı hayırlı bir çocuk nasip etsin..Çok çok geçmiş olsun size de..

Insallah herkese versin bidaha boyle aci tattirmasin eabbim ileri seviyedeymis benim bebegim 12 haftada belirti vardi biyopsi bekle bu arada rubella testim pozitif gedi kizamikcik cikartiyormusum bu sirada bebegin gelisimi 1 hafta geriden geldi sonra 2 hafta 3 hafta drken olanlar oldu oglumla vedalasmak zorynda kaldim

Dogumdan ne kadar sure sonra kaybettiniz benimde kizim jeune gogus kafesi dar

İçine çukurluk göğüs deformesi oluyo tedavi edilebiliyo bi sıkıntı yaratmiyo cocuklarda hamdolsun. Ama göğüs kafesi darlığı cok nadir bi hastalık solunum sıkıntısı oluşturuyor akciğerler genisleyemedigi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…