Tamer Köse

Canım ben ameliyat olmadım henüz olan arkadaşımız zermurg, o bana yollamıştı resimlerini kendisinden rica edersen eminin yollayacaktır. Sen Tamer beye mi oluyorsun 29 unda? Ben sanırım Ekim ayını beklemek zorunda kaldım...
Tamer Kose ye Gecen hahta persembe ameliyat oldum dun alcilarim alinda morluk cok az oldu burnum sizliyor biraz ama burnum dogal ve cok duzgun dun aynada kendime inanamadim .simdi inve bir bant var sali o bantlarda cikacak ve ameliyat oldugumu kimse anlayamazz. Bir iz yara hic birsey yok....Doktor zaten cok basarili ve cok seker .cok arastirmistim gitmeden once digerlerine okadar para vermek anlamsiz .Tamer beyvhem cok uygun hem bu ise bence mesleki bakiyor estetik degil .k.k.b. Ci oldugundan gercekten olmasi gereken burnu ortaya cikariyor.kesinlikle tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar bende burda srastirarak buldum Tamer Kôseyi ve 6 ay once ameliyat oldum kendisigrrcekten basarili kbb ci olarak,cunku suan cok rahst nefes aliyorum estetik olarakda cok dogal yapti kimse burnun estetikmi diye sormuyor kesinlikle tavsiye ederim hastayla ilgisi o numaradir.hastanede temiz ve guvenilir evime uzak olmasina ragmen bircok muayenemi tetkiklerimi orda yaptiriyorum o guveni aldim . fotolarimida atacagim .herkese bol nefesligunler :KK66:

arkadaşlar bende ameliyatımı sonunda oldum .. Tamer bey çok tatlı çok başarılı bir doktor . fakat ameliyata ihtiyacı olmayan yapmasın süs için o masaya yatılmazz gerçekten tamponu amelyattan hemen sonra çıkardı . bazılarının 3 gün sonra çıkarıyormuş allahtan hemen çıktıda böylece ağrıyı daha az hissedıyorum .. morluk bende çok fazla olmadı gözlerimde biraz şişme var . oda geçer inşallah ..

Cok gecmis olsun bende 3. Farkli ameliyatimi oldum ama burun gercekten cok zor tamponlarla nefes alamamak uyuyamak . iki hafta dayanmak lazim.benimde cok morardi yeserdi sonra

Merhaba , Yaklaşık 1 yıl önce Tamer Köse'ye ameliyat oldum.Benim tavsiyemle 2 arkdasım daha ameliyat oldu.Ameliyattan hemen sonra şişliklerden dolayı anlayamadığımız burnumuz güzel geliyordu.İlk görüşmelerde evet Tamer köse çok fazla güven veriyor.Ama burnunuzun nasıl olacağı konusunda detaylıca konuşamıyorsunuz ! ( konuşsanız bile sonuc yine istediğiniz gibi olacağını sanmıyorum ) fiyatlarının uygun olmasından olsa gerek seriye bağlamış olduğu ameliyatlarından ve kontrole gelen hastalarından birtürlü fırsat bulup ne istediğinizi bile anlatamıyorsunuz.Çünkü o ben nasıl yapıcağımı biliyorum tavrında! Benim burnum genişti , gülmediğim zaman belli olmayan bir kemer denilemicek şekilde sadece benim farkında olduğum bi çıkıntı vardı.Ameliyatım sonucu burnum küçükdü ve kavisli oldu.Kavisinden memnunum.Kusurlara gelince son zamanlarda araştırdığım doktora bakınca Tamer bey'in bu işi ne kadar eski yöntemle yaptığını anladım.Burnum fotoğraflarda korkunc duruyor.Sebebi çok fazla kıkırdak alması.Burnum önden sıkılmış gibi görünüyor.Bu hata estetikte mandal burun diye adlandırılıyormus.Ameliyattan 3 ay sonra farkettiğim kusurları tamer bey'e söyledim.6 ay dolduktan snra bana 2. ameliyatı yapıcağını söyledi.6 snra oldum ve sonuc yine aynı şaka gibi ameliyatta sadece burnumu açıp kapattığını düşünüyorum.Burnumun yanları karanlık duruyor çökmeler oldu.Ameliyatsız burnumda en cok begendiğim burun ucuydu ve suan burun ucum yan kanatları fazla alındığından yamuk duruyor.Aynı şekilde diğer iki arkadasımda pişman oldu.Tekrardan 3'müzünde burun ameliyatına ihtiyacı var.Memnun olan arkdaslar bence burunlarındakı kusurların farkında olmayabılırler.Gercekten cok önemli burun estetiği.Nerden ne kadar alacağını bilmediği zaman doktor, eski burnunuzu arar olursunuz.Yazmayı unuttuğum cok şey olabilir, aklıma gelen bunlar.Siteye 1 saat önce üye oldum, takip ettiğim aktif kullandığım bir site değil benim gibi araştıranlara yardımcı olmak istedim.Hakkınızda hayırlısı olsun.

merhaba herkese,
yukarıda Bahar Hanım'ın yazdıklarını görünce ben de destek vermek istedim. Çünkü ameliyat olmadan önce neredeyse tüm araştırmamı bu siteden yapıp burada ameliyat olup da memnun kalanların destekleriyle karar vermiştim. Alçım ilk cıktığında şişlik dışında bir sorunum yoktu. Hatta morarma sararma cok az miktarda olmuştu. Bu ay ameliyattan sonraki 8.ayım. ve burnumun kemer kısmında aynı sivilceye benzer bir kemik çıktı. Sipsivri ve cok dikkat çekici bir bölgede durduğundan acayip sinir bozucu. herkes aa sivilce mi cıktı oranda diye soruyor. Ben ki çok takıntılı biri değilimdir görüntümle ilgili.Ameliyat olmamın temel amacı deviasyondu ama kemerli bir burnum vardı onun da düzeltilmesini istemiştim. Aynı Baharsancak'ın dediği gibi benden de birçok kemik çıkmıştı. Ameliyattan snra doktor getirip verince inanamadm neresinden cıktı bunca kemik diye. Belki de dediği gibi bunca kemiğin alınması eski usul ve doğru olmayan birşey ben diğer yontemleri ve doktorları cok kurcalamadığımdan bilmiyorum. Tekrar gidip göstermek dahi istemiyorum tekrar aynı kişiye amelşyat olmak daha büyük bir risk ve sürekli anestezi alıp ameliyata da girmek son derece rahatsız edici.Başka bir doktora gitmek istesem revizyonn olarak değerlendirilecek ve bi ton para ödemek zorunda kalacağım. Sonuc olarak memnun olanlar elbette vardır ancak hayatınınızın sonuna kadar sizin bir parçanız olacak burnunuzu daha ehil kişilere emanet edip riske girmemenizi tavsiye ederim.Eski Tamer Köse başlıklarında ameliyattan hemen sonra koyduğum resimler mevcut. Yeni çıkan kemikle ilgili paylaşım yapmadım isteyen olursa özelden gönderirim. Lütfen cok iyi düşünüp karar verin.

Tam 2 sene bekledim yorum yapmak için. Oturdukça düzelir dedim. Belki içerideki şişlikler iner de nefes alırım dedim. Tamer bey size hakkımı helal etmiyorum. Yaptığınız burunla artık o mandalla kıstırmışsın da soldan da bir yumruk çakmışsın görüntüsünü de geçtim nefes alamıyorum!! Ben bir senem dolmadan gittiğimde kendisi benimle adeta dalga geçti. 2 arkadaşım daha yaptığı işten görüntü olarak hiç memnun değil. Birininki sola bakıyor öbürü de mandal burun. Şimdi ikinci ameliyatımı olmak zorundayım. MEMNUN KALMADIM! ASLA AMA ASLA KENDİSİNE GÜVENMEYİN. HATASININ ARKASINDA DA DURMAYACAKTIR!!!!!!

2 bucuk sene gecti bu adama ameliyat olalı ve bin pişmanım.. oncekı yorumlarımı sılebılsem keske aman sakın onları okuyup yanılmayın cunku cok erken bır mutlulukmuş. Fasul arkadasın dedıgı gıbı ne nefes alabılıyorum ne gorsel olarak bıseye benzıyorççgulunce ucu dusuyor ve sola egık bır hal alıyoır orjınal burnumu mumla arar oldum.. DR. TAMER KÖSE bey eger bu yazıyı okuyor ısenız lutfen ınsanların hayatını karartmayın yapamadıgınız ısı yapmayın zaten yaslı baslı adamsınız artık emeklı olun.. estetıgı gectım hadı estetısyen degılsınız de kbb uzmanısınız bu nasıl bır kbb lık nefes alamıyorum agazım acık uyuyorum.. revızyon ıcın bırsuru doktor ıle gorustum ve hepsı ne yapılmıs senın burnuna dedıler masallah ne doku bırtakmıssınız ne de kıkırdak ne var ne yoksa fazlası ıle cıkartmıssınız burnumdan... Neyse kızlar uzun lafın kısası ben yandım sız yanmayın.. bırde altın orandan bahsedıyor ona da kanmayın cunku altın oranın a sını bılmeyen bır doktor kendısı...

X