Merhaba , Yaklaşık 1 yıl önce Tamer Köse'ye ameliyat oldum.Benim tavsiyemle 2 arkdasım daha ameliyat oldu.Ameliyattan hemen sonra şişliklerden dolayı anlayamadığımız burnumuz güzel geliyordu.İlk görüşmelerde evet Tamer köse çok fazla güven veriyor.Ama burnunuzun nasıl olacağı konusunda detaylıca konuşamıyorsunuz ! ( konuşsanız bile sonuc yine istediğiniz gibi olacağını sanmıyorum ) fiyatlarının uygun olmasından olsa gerek seriye bağlamış olduğu ameliyatlarından ve kontrole gelen hastalarından birtürlü fırsat bulup ne istediğinizi bile anlatamıyorsunuz.Çünkü o ben nasıl yapıcağımı biliyorum tavrında! Benim burnum genişti , gülmediğim zaman belli olmayan bir kemer denilemicek şekilde sadece benim farkında olduğum bi çıkıntı vardı.Ameliyatım sonucu burnum küçükdü ve kavisli oldu.Kavisinden memnunum.Kusurlara gelince son zamanlarda araştırdığım doktora bakınca Tamer bey'in bu işi ne kadar eski yöntemle yaptığını anladım.Burnum fotoğraflarda korkunc duruyor.Sebebi çok fazla kıkırdak alması.Burnum önden sıkılmış gibi görünüyor.Bu hata estetikte mandal burun diye adlandırılıyormus.Ameliyattan 3 ay sonra farkettiğim kusurları tamer bey'e söyledim.6 ay dolduktan snra bana 2. ameliyatı yapıcağını söyledi.6 snra oldum ve sonuc yine aynı şaka gibi ameliyatta sadece burnumu açıp kapattığını düşünüyorum.Burnumun yanları karanlık duruyor çökmeler oldu.Ameliyatsız burnumda en cok begendiğim burun ucuydu ve suan burun ucum yan kanatları fazla alındığından yamuk duruyor.Aynı şekilde diğer iki arkadasımda pişman oldu.Tekrardan 3'müzünde burun ameliyatına ihtiyacı var.Memnun olan arkdaslar bence burunlarındakı kusurların farkında olmayabılırler.Gercekten cok önemli burun estetiği.Nerden ne kadar alacağını bilmediği zaman doktor, eski burnunuzu arar olursunuz.Yazmayı unuttuğum cok şey olabilir, aklıma gelen bunlar.Siteye 1 saat önce üye oldum, takip ettiğim aktif kullandığım bir site değil benim gibi araştıranlara yardımcı olmak istedim.Hakkınızda hayırlısı olsun.