Tamer Köse

kızlar yarım saate gidiyorum doktora alçıyı çıkarttırmaya çok heyecanlıyım. minicik sana katılıyorum. ben memnunum ama kesin yaptırın demiyorum ama düşünüyorsanız kesinlikle gidin bir görüşün zaten muayene ücretsiz. hem fikir almış olursunuz.. akşama yüklerim fotoğrafları :)

ben karar vermeden önce Yusuf Can veİbrahim Ozkui ile de görüştüm. Yusuf bey açık ameliyat dedi İbrahim bey kapalı. Tamer beyde kapalı dedi. fiyat olarak Yusuf 6500-7000 İbrahim bey 10000 dedi. açıkçası çok yüksek rakamlar. Tamer beylede görüştüm fiyat olarak çok uygun ama diğerleriyle aynı fiyat deseydi de sanırım yine Tamer beye yaptırırdım çünkü kendine güveni olsun verdiği güven olsun, hastaya yaklaşımı olsun çok içime sindi. o yüzden birkaç doktorla gidip görüşün derim.

ben karar vermeden önce Yusuf Can veİbrahim Ozkui ile de görüştüm. Yusuf bey açık ameliyat dedi İbrahim bey kapalı. Tamer beyde kapalı dedi. fiyat olarak Yusuf 6500-7000 İbrahim bey 10000 dedi. açıkçası çok yüksek rakamlar. Tamer beylede görüştüm fiyat olarak çok uygun ama diğerleriyle aynı fiyat deseydi de sanırım yine Tamer beye yaptırırdım çünkü kendine güveni olsun verdiği güven olsun, hastaya yaklaşımı olsun çok içime sindi. o yüzden birkaç doktorla gidip görüşün derim.
Tamam canım sabırsızlıkla bekliyoruz :)

ben de araştırıyorum tamer beyı ama karrasızım ıkı doktor arasında kaldım.bekır sıvrı ve tamer köse. tamer beyle gorusmeye hala gıtmedım.ucuz olması ıllakı tedırgın edıyor ınsanı nedense.burnunu yaptıran bı tanıdık olmasına ragmen:)

kızlar günaydın :) öncesi ve sonrası fotolarımı yüklüyorum... umarımfaydası olur karar vermenizde.. 2 tane yolluyorum isterseniz diğerlerini özelden yollarım..

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 909
  • 2.jpg
    2.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 1.235
Bende özelden istiyorum canım bana da yollarmısın :) Ya ben Tamer beyle görüşme için bi kaç kere hastaneyi aradım ama bi türlü ulaşamıyorum :KK43: Gidince ameliyatta falan olur diye ..

ben de araştırıyorum tamer beyı ama karrasızım ıkı doktor arasında kaldım.bekır sıvrı ve tamer köse. tamer beyle gorusmeye hala gıtmedım.ucuz olması ıllakı tedırgın edıyor ınsanı nedense.burnunu yaptıran bı tanıdık olmasına ragmen:)

Valla benim tanıdıklarım bilindik doktora yaptırdılar ama ben ona olmayı istemiyorum .. Siz tanıdığınızın burnunu beğeniyosanız bence bi görüşün :)

Kızlar merhaba bütün yazışmalarınızı neredeyse okudum diyebilirim :) Tamer köseye 5 den fazla akrabam yaptırdı ve çok memnunlar onlar bana önerdiler bende görüşmek için gideceğim .

X