- 12 Mayıs 2015
- 25
- 8
- 37
-
- Konu Sahibi Minicik_kedicik
Tamam canım sabırsızlıkla bekliyoruz :)ben karar vermeden önce Yusuf Can veİbrahim Ozkui ile de görüştüm. Yusuf bey açık ameliyat dedi İbrahim bey kapalı. Tamer beyde kapalı dedi. fiyat olarak Yusuf 6500-7000 İbrahim bey 10000 dedi. açıkçası çok yüksek rakamlar. Tamer beylede görüştüm fiyat olarak çok uygun ama diğerleriyle aynı fiyat deseydi de sanırım yine Tamer beye yaptırırdım çünkü kendine güveni olsun verdiği güven olsun, hastaya yaklaşımı olsun çok içime sindi. o yüzden birkaç doktorla gidip görüşün derim.
Fark var elbette ama bant çıkmış olsa daha net olcaktı özelden yollar mısın :)kızlar günaydın :) öncesi ve sonrası fotolarımı yüklüyorum... umarımfaydası olur karar vermenizde.. 2 tane yolluyorum isterseniz diğerlerini özelden yollarım..
ben de araştırıyorum tamer beyı ama karrasızım ıkı doktor arasında kaldım.bekır sıvrı ve tamer köse. tamer beyle gorusmeye hala gıtmedım.ucuz olması ıllakı tedırgın edıyor ınsanı nedense.burnunu yaptıran bı tanıdık olmasına ragmen:)
Kızlar merhaba bütün yazışmalarınızı neredeyse okudum diyebilirim :) Tamer köseye 5 den fazla akrabam yaptırdı ve çok memnunlar onlar bana önerdiler bende görüşmek için gideceğim .
merhaba,günaydın kızlar birazdan bandajları çıkarttırmaya gidicem sonunda :)
canım özelden attım resimleri :)merhaba,
bandajlar çıktıktan sonra da resim paylaşabilir misin bizlerle? 6 Haziran da görüşmeye gideceğim randevum var.. öncesinde görebilirsem çok memnun olurum
canım özelden attım resimleri :)
Merhaba bende tamer köse ye gitmeyi düşünüyorum banda fotoğraf atarmisincanım özelden attım resimleri :)
Canım ben ameliyat olmadım henüz olan arkadaşımız zermurg, o bana yollamıştı resimlerini kendisinden rica edersen eminin yollayacaktır. Sen Tamer beye mi oluyorsun 29 unda? Ben sanırım Ekim ayını beklemek zorunda kaldım...lotusdream banada atarmısın canım :) geçmiş olsun