• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

Yüzünüze, gözünüzün icine bakarak " baska biri ile iliskim var, onunla yasayacagim" diyen adami hayatinizdan cikarmak icin hic tereddüt etmeyin.
Ama sadece cikarmakla kalmayin, bakalim para yokkende onunla yasayabiliyormuymus, donuna kadar alin.
Evli adam ile iliski kuran o adi kadinada tazminat davasi acin, ama önce delil toplayin.
Sakin kendinizi salivermeyin.
Hayat size deger vermeyen, kendi zevki icin yuvasini, cocuklarini gözü görmeyen adam icin üzülemeyecek kadar kisa.

Bana bunları söyleyen adam, daha 2 gün önce çiçek almış gelmiş, aşkım bugün senle ilgilenemedim, özür dilerim ama yarın tüm günümü sana ayıracam diyen adam, bir daha dünyaya gelsem gene seninle evlenirim diyen adam, yaşadıklarıma inanamıyorum.

canım ya çatladık burada.olayı tam anlatsan .aldatıldığını nasıl anladın aldattığı kim hiç detay vermemişsin.hem aldatmış hemde senin teli elinden alıcak ne kadar pişkin yha

bencede kesinlikle boşanmaa süründürrr ama delillerde elinde bulunsun nolluuurr nolllmazzz
benim kocam beni bir bölük askerle aldattı ama pislik değilmi boşanmıyorum barodan avukat talep ettim tedbir nafakası başlatıcam amaç para almak değilki süründürmek üzülecek hiç bir şey yok bunda

konu sahibi kusura bakma lütfen .arkadaşa bunu sormak istedim.
nasıl bir bölük askerle aldattı sizi.. :53:

Bana bunları söyleyen adam, daha 2 gün önce çiçek almış gelmiş, aşkım bugün senle ilgilenemedim, özür dilerim ama yarın tüm günümü sana ayıracam diyen adam, bir daha dünyaya gelsem gene seninle evlenirim diyen adam, yaşadıklarıma inanamıyorum.
hayatım bence sende asagıdanda olsa kabullenmısıınkı dun yaptıklarını gecırıyorsun aklından sua nkı durumda aklından gecen bunlarmı ınanamıyorum

acaba siz onu boşamayın die sizimi hazırlıyoduki:26:

konu sahibi kusura bakma lütfen .arkadaşa bunu sormak istedim.
nasıl bir bölük askerle aldattı sizi.. :53:

ondan bi daha ses çıkmadı:53:

Masumum niye yarım yamalak anlatıyorsun?

Tartışma esnasında sormadın mı kim bu diye?
Hangi kadın olsa sorar!

Ayrıca kusura bakma da şu yukarda yazdıgını da sen kabullenirsin.
Eşin sana böyle bir şey deme cesareti gösterdiyse seni tanıyor ve kabullenecegini biliyordur..

Adam sana kabullen diyor, ama sen kadının kim oldugunu bile sormuyorsun,
ilginç!.

Cnm sordum, bugüne kadar eşime bir kez bile yalvarmayan ben o kdar yalvardım, öğrensen ne yapacaksın diyor, önce söylüycem ama anlayı göstermezsin dedi, yemin ettim sırf öğrenmek için ama söylemiyor, bulursan kendin bul diyor, kısa kısa yazıyorum, çünkü gelebilir diye.

Zaten aldatan erkek ya tamamen ilgisizleşir ya da ilgisizken birden ilgili bir eş olur çıkar...

Son düzenleme:
hayatım bence sende asagıdanda olsa kabullenmısıınkı dun yaptıklarını gecırıyorsun aklından sua nkı durumda aklından gecen bunlarmı ınanamıyorum

Ben hiç birşeyi kabullenmedim cnm. şu an sağlıklı düşünemiyorum yaşadıklarıma inanamıyorum çünkü, yarın sabah daha detaylı yazarım inşallah ama eşim beni öylesine inandırmıştıki bu kadar kısa bir sürede nasıl bu hale geldik onu anlayamıyorum.

Cnm sordum, bugüne kadar eşime bir kez bile yalvarmayan ben o kdar yalvardım, öğrensen ne yapacaksın diyor, önce söylüycem ama anlayı göstermezsin dedi, yemin ettim sırf öğrenmek için ama söylemiyor, bulursan kendin bul diyor, kısa kısa yazıyorum, çünkü gelebilir diye.

aldatti ortada

peki kesinlesirse bosanmayimi af etmeyimi düsünüyorsun ?

o gönlünü eğlendirsin hevesini alsın siz bekleyin sonra da size geri dönsün

bunu mu istiyo sizden anlamadım ki nası bişey bu

evet bende tam bunu söyledim, yani sen diyorsunki dedim, sen bir köşede dur, ben hevesim geçince geri dönerim diyorsun, adam bana dünyanın sonumu sanki diyor.

Ben hiç birşeyi kabullenmedim cnm. şu an sağlıklı düşünemiyorum yaşadıklarıma inanamıyorum çünkü, yarın sabah daha detaylı yazarım inşallah ama eşim beni öylesine inandırmıştıki bu kadar kısa bir sürede nasıl bu hale geldik onu anlayamıyorum.
canım yapıp pısman olan erkekler var ama esın ahada cok uste cıkma cabası ıcıne gırmıs ,yazarken senı yakalmasından korkuyorsun sanırım ne yapacaksın ıcıne atıp yarın oburgun kafayımı yıcekmısın dedıgım gıbı cok pışkin ,asla kabullenme canım,davacı bıle olsan haklı taraf sen olursun ama bu adamla evlılıgınızn saglık acısından ıyı olacagına ınanamıyorum canım

gerçekten çok üzüldüm psikolojim bozuldu gece gece bir anne ve bir eş bunları gerçekten ne yaparsa yapsın hiç haketmiyor bunu yapan yapmayı bile düşünen erkekler de inşallah öyle bir hastalığa yakalansınlar ki ömür boyu cinsellik yaşamasınlar ya da en iyisi ölsünler en azından çocuklarına baban öldü dersin baban şerefsizdi demek zorunda kalmazsın

evet bende tam bunu söyledim, yani sen diyorsunki dedim, sen bir köşede dur, ben hevesim geçince geri dönerim diyorsun, adam bana dünyanın sonumu sanki diyor.
Tövbe estafurulluh.
Gece gece kötü seyler yazacagim.
Ne genis adammis ya bu.
Tükürsen yarabbim sükür diyecek.
Dünyanin sonu degil, seninle olan evliligimin sonu deseydiniz.
Adam sah damarindan kasiyor yahu.
Onu besi bilmem kardesim, bu dünyada kimseye %100 güvenmeyeceksin.
Her daim bir acaban olacak ki, birgün en kötüsü olursa, donup kalmayacaksin.

Bu olayı anlayışla karşılayan bir sürü kadın varmış ama ben çirkef çıkmışım.
tabii canım. niye çirkeflik yapıyorsunuz.
adama helal olsun aferin olum. bu yolda devam et. dur ben sana bir tanede ben bulayım demeniz gerekirdi. olmamış bu.:ssz:
tövbe yarabbim bunun ironisini yapmak bile beni rahatsız etti.
şu erkek müsvettesinin şöyle bir arkasını döndüreceksiniz kapıya doğru bir çevireceksiniz ve okkalı bir tekmeyle sokak kapısına şutlayacaksınız.

gerçekten çok üzüldüm psikolojim bozuldu gece gece bir anne ve bir eş bunları gerçekten ne yaparsa yapsın hiç haketmiyor bunu yapan yapmayı bile düşünen erkekler de inşallah öyle bir hastalığa yakalansınlar ki ömür boyu cinsellik yaşamasınlar ya da en iyisi ölsünler en azından çocuklarına baban öldü dersin baban şerefsizdi demek zorunda kalmazsın
canım burada sadece yazılanları okuyoruz ,cevaplaar gore haklı bayan ama beddua etmek ıyı bırsey degıl allaha havale etmek en ıyısı

Back
X