Tamamlayıcı sağlık sigortası Şekerden kapsam dışı bırakacak...

Hatta bu arada ... devam edebilirsin ancak gebelik şüphen varsa olmaz.
Bir doktor olarak bilmiyor musunuz Aysenaz93? Hastayı görmeden ilaç yazmak soruşturma sebebidir, hem meslek etiğine aykırı hem de sağlık bakanlığı yönetmeliklerine aykırı.
Rica ediyorum ilaç isimleri yazmayınız, herhangi bir üyenin ilaç adı vermesi de yasakken sizin doktor kimliğiyle ilaç ismi vermeniz daha bir riskli, söyleyen doktor der alır üye vebal almayın.

Bir doktor olarak bilmiyor musunuz Aysenaz93? Hastayı görmeden ilaç yazmak soruşturma sebebidir, hem meslek etiğine aykırı hem de sağlık bakanlığı yönetmeliklerine aykırı.
Rica ediyorum ilaç isimleri yazmayınız, herhangi bir üyenin ilaç adı vermesi de yasakken sizin doktor kimliğiyle ilaç ismi vermeniz daha bir riskli, söyleyen doktor der alır üye vebal almayın.
Haklısınız. İlaç üyeye reçete edilmişti zaten insülin direncinden dolayı, o nedenle yazabildim ismini.

lutfen bu tarz tavsiyelerde bulunmayin ki zaten yasak. dr olabilirsin ama bu sana sosyal bor platformda hastanin gecmisini hikayesini bilmeden ilac tavsiye verme hakkini vermez ki eger gercekten iyi bir dr san bunu boyle bir platformda yapamazsin. Mune Mune
Bu hastanın reçeteli ilacı zaten

Aslında ispat edebilmek için yeniden tahlil yaptırdım ama insülin direncim çıktı, bu durumda da endokrinoloji uzmanı rapor vermek istemedi sağlıklı diye
Tamamlayıcı sigorta dediğiniz özel sağlık sigortası kapsamında değil mi? Devletin tamamlayıcı sigortası dediği sigorta mı bu? Aradaki farkı bilmiyorum.
Çünkü özel sağlık sigortalarında hepsinde olmasa da bazı özel sağlık sigortalarında sigorta yaptırmadan önce var olan kronik hastalıklarınız prim farkı ödenerek kapsam içine alınabiliyor, en kötü ihtimalle sigortanız sizin o hastalığınızla ilgili tüm teşhis, tetkik vb işlemlerinizi yapıyor kapsam dışı olduğu için ödediğiniz fark biraz daha fazla oluyor. Biz sağlık sigortası yaptırırken sağlık raporu istemediler, bizim beyanımız esas alındı, sürekli takip edilmesi veya ilaç kullanmamız gereken bir sağlık sorunumuz yoktu, kızımın genetik göz problemi vardı onu belirttik bir tek, onda bile göz muayene, gözlük reçetesi gibi durumlarda indirim alırsınız fark ödersiniz, ameliyat gerekirse kapsam dışı olur ama aile sigortanız belli bir seneyi doldurunca yatarak tedavi indirimi sağlanır dendi ama tabii bizimki bir hastaneye bağlı sigorta olduğu için böyle yapılmış olabilir, diğer özel sigortalarda durum nedir net bilgim yok.
Hamilelik için özel sağlık sigortalarında 1 yıl bekleme şartı vardı değişmediyse eğer.

Back
X