- 21 Ağustos 2022
- 157
- 33
- Konu Sahibi Mathilda66
Merhaba hanımlar tammlayıcı özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum ..2500 4000 tl bandında fiyatlar çıktı kendi üzerime ama doğum paketi dahil olmuyormuş extra beraber alınıyormuş oda 6000 8000 tl bandı diyor sigortacım ama şuan gebelik durumum yok çalışma aşamasında nasip olur mu bilmiyorum. 6 aydır deniyorum acaba doğumla birlikte alsam mı ya da sadece normal sigorta mı yapsam olurda gebelik gerçekleşmezse okadar para ödemiş olucam çünkü sıkımtı varsa başka şeylere de maliyet çıkacak grbelik olmassa tedavi görmem gerekecek sanırım bunları ödemiyor ..herşey Allah tan tabi gönül ister gebelik olsun ama bilemedim normal sigrta 10 musyene hakkı var ama normal sigorta yaptırıp yıl içinde hamile olursam gebelik durumu olduğu için sigorta onunla ilhgili şeyleri ödemiyo ama gebelik olmazsa normal kadın doğum muayenesi tahlili tedavisini ödüyor..ben ikilemde kaldım ...nasip olur gebe olursam beni ciddi anlamda rahatlatır bu doğum paketli sağlık sigortası ama grbelik olmaz başka sorunlar çıksrsa okadar para vermiş olucam + doğum aldığı m için ...birde gebelik sobradan öğrenilse bile çoğu sigoeta 1 yıl şartı varmış sadece anadolu sigorta 2 ay içinde devreye giriyormuş doğum paketi olarak ama diğerleri 1 yıl sonra devreye giriyormuş ek olarakta sonradan alsan böyle bi durum var..lütfen bunlarla uğraşan yaptıran varsa bilgilerini paylaşsın sevinirim ben işin içinden çıkamadım ...akıl verin lütfen