Gebeliğe Hazırlık Tamamen ümidini kaybettiği zaman hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben..
3 sene tedavi ile uğraştım. Hep negatif negatif negatif.. Umutlarım vardı ama tükendiğimi de hissediyordum dışarıya belli etmesem de..
Ilk tup bebek denemesini yaptık. Transfer odasından çıktım ama hiç heyecan yok. Negatifi görmeye alışık olduğum için bu kez de negatif olur diyerek evime gittim. 10 gün sonra kan testinde hamile oldugumu öğrendim.
3 sene sonra dondurulmuş embriyolari denemeye niyet etmiştik ki ikinci için, doğal yoldan hamile kalmışım. 3 hafta önce de ikinci evladımı aldım kucağıma.

Sabir acı geliyor, yaşadığım için çok iyi anlıyorum. Ama sonunda bir kolaylık var. Rabbim öyle büyük ki.. İnşallah tüm dinleyenlere de nasip olur.
İnanıyorum ki bir gün siz de anne olacaksınız. Ama o zamana kadar kendinizi üzmek yerine mutlu olmaya, dışarıya karşı kulaklarınızi kapatmaya bakın. Siz değerlisiniz..
Çok teşekkür ederim beni motive ettiniz biliyorum sabırlı olabilsem birgün benim de bebeğim olacak ama o beklemek beni mahvetti

Yapmadığım şey kalmadı okumadığım dua içmediğim bitki olmadığım tedavi şuan tek ihtiyacım olan şey sabır sabırlı olamıyorum olabilsem hiç olmadı değil evet bir tane oldu inş ikincisi saglıklı bir şekilde gelsin

Amin amin..
Allah sabrını artırsın , en kısa zamanda hayırlısı ise kucağını doldursun canım..

10 ay uğraştık en sonunda yeter olmuyorsa olmuyor dedik ve tatile çıktık. O ay bungee jumping yaptım sörf yaptım havuzlara atlamaktan bi hal oldum. Eve geldigimiz gün hamile olduğumu öğrendim

Morenna Morenna minnos26 minnos26 @_Ruzgargulu_ kızlar o kadar umut oldunuz ki bana dün akşam zırıl zırıl ağladım affedersiniz bebek için denemeler sırasında o kadar usandım ki sizin yazılarınızla içimi ferahlık kapladı. Konu sahibi arkadaşım Allah bize de tez zamanda nasip etsin hayırlı bir şekilde
Amin inşallah canım. Umudunu kesme. Veren Allahtır. Çok verendir. Bekle nede olsa her nasip vaktine esirdir:KK200:

Morenna Morenna minnos26 minnos26 @_Ruzgargulu_ kızlar o kadar umut oldunuz ki bana dün akşam zırıl zırıl ağladım affedersiniz bebek için denemeler sırasında o kadar usandım ki sizin yazılarınızla içimi ferahlık kapladı. Konu sahibi arkadaşım Allah bize de tez zamanda nasip etsin hayırlı bir şekilde
Amin canım hepimize Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zaman da

Amin canım Allah bizlere de nasip edecek inşallah. Vakti saati gelince o da olacak :dua:

Bnde evlendıgım ılk ay hamıle kaldm düştü 2 senedr hamıle kalmaya calsıyorum üstelik pko var senın hıc bsyın yok çok şükür kafandan attgın an olucak ınsallah beklıcez sabırla

Bnde evlendıgım ılk ay hamıle kaldm düştü 2 senedr hamıle kalmaya calsıyorum üstelik pko var senın hıc bsyın yok çok şükür kafandan attgın an olucak ınsallah beklıcez sabırla
Evet bekleyebilsem sabır edebilsem bide etrafımda bi psikolojik baskı oluştu herşey çocuk mevzusuna dönüyor gibi hissediyorum yA da ben bu konuda hassasım o yüzden etrafımda çocuk gördükçe cok daha fazla üzülüyorum bakalım hakkımız da hayırlısı olsun bide yüzde yüz cocuk düşüncesi kimsenin aklından çıkmaz diye düşünüyorum hele ki cocuk isteyen ve bunun için cok uğraşan kişilerin benim ilki hiç beklemediğim ve düşünmediğim zaman oldu ama malesef yaşamadı sanırım bu yüzden daha cok istemeye başladım hiç olmasaydı belki de daha yeni yeni isterdim

Bnmde 6 Gün gecikti adetim 3 gün önce yapmştım test negatif çıktı bugünde kan testi verdim

Back