Tam Vajinusmus da değil aslında..

bukaaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
447
119
18
24
Kızlar 8ay önce evlendim. Vajinusmus belasıyla karşılaştım.. 4ay tam anlamıyla birliktelik olmadı. Sonra oldu. Acılı oldu ama oldu. Ben özet geçmek istiyorum neden olur bi muane olmam gerekiyor mu bilgisi olan yazabilirse çok iyi olur. Jelsiz ilişki benim için çok acılı olduğu için jelle giriyoruz. Ama kızlar bende acı yok yanma var. Sanki o an karşıya geçicekmişcesine yanıyor. Acı yok. Ciğer gibi yanıyor. Neden olur yani bilmiyorum bilen biri var mı acaba

Öncelikle çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce düzelirsin ve tam anlamıyla artık bi düzene girersin bu evliliğin en başında olan bişey bende böyle bişey olmadı ama doktorum bana şunu demişti evlilikte sistit hastalığı diye bişey varmış bu ilk 1 sene olabiliyormış erkekten kadına geçen bi enfeksiyon bakteri hastalığı olarak oluyormuş bende idrar yanması enfeksiyon olmuştu evliliğimin 1 ayı zehir oldu bana diyebilirim ilk 1 ay Allahom nerden evlendim ben diye ağlıyordum gizli gizli banyoda eşime de çekinip diyemiyordum bunun çözümü doktor canım hiç vakit kaybetme benim yaptığım hatayı yapma

Aslında ben daha yeni idrar kan tahlili falan verdim temiz çıktı. Zaten idrarımı yaparken hiç bişeyim yok sadece o an hani ucundayken falan da acı yanma yok. İçine girdiği zaman ciğer gibi yanıyor. Bu arada çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…