Tam Teşekküllü KK Radyosu için öneriler

decemBer

medeniyet bekarların omuzlarında yükselecek
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
5.773
4.341
698
birkaç defa daha tartışılmış olan Kadınlar Kulübü radyosu için son bir kez daha konu açma vazifesini üstlendiğim için çok mutluyum :)

adminimizin cebine üç kuruş para girdiğinden mütevellit bu konuyu horltattım evvelinde hortlatmak için izin de aldım.

Efendim koskoca kadınlarkulubu.com'a en güzelinden bir radyo yakışmaz mı?
sürekli yayını olan, kimi zaman istek parça çalan, winampınızdan media playerınızdan da dinleyebileceğiniz, az kota yiyen, girdiğinizde chat yerine girmek zorunda olmadığınız kaliteli internet radyosu :lepi:

ee bizim radyomuz var zaten?? diyeceksiniz ama benim önerim tam teşekküllü bir radyo. aynen bu üstte yazdıklarım gibi. bu radyolar bedava değil flatcast gibi, o yüzden şimdi sitemize yaptığımız maddi katkıdan dolayı bunu isteyebiliyoruz kaydirigubbakcemile3

örnek verebiliyorsak örnek de vermek isterim ama reklam olmasından korkuyorum...

şimdi, bu radyo işi ciddi olacak ama.. düzenli yayınlar olmalı.. ben talibim, program öğretmeye de.. flatcastte deil de bu tür radyolarda tecrübem vardı bir zamanlar, arabesk çalmaktan içime fenalık geldiği için ayrılmıştım -tatlicadiarzu- arşivi geniş olan azıcık da olsa bize vakit ayırabilecek arkadaşlarla düzenli bir radyo saati ayarlanabilir. kimsenin yayın almadığı zamanlarda da bilinen bir radyoya bağlanabilir.. eskiden kkda tv radyo kısmı vardı :1rolleyes: atıyorum süper fm e yönlendirilir, yayına biri girdiği zaman da kendimiz yaparız yayınımızı işte :lepi:

bu radyo bildiğimiz radyo gibi olacak, şimdiki gibi içinde kendine özel chati olmayacak tabii. bunun için kk sohbet bölümünde radyo kanalı açılabilir.. ama yayın yapan ve bu durumu bilen biri olarak isteklerin ordan alınmaması taraftarıyım çünkü ahali birbirine giriyo benim isteğim senin isteğin diye :bbo: sitede radyoyla alakalı bi subdomain oluşturularak oradan dje ulaşılacak bi istek paneli oluşturulabilir örneği çok.. şimdiye kdr bunu yaşamamış olabilir arkadaşlar çünkü şimdiki radyo açıldığında çou kişinin haberi olmuyodu, ama bu yeni radyo açılırsa site girişinde bizi karşılayacak :lepi: emin olun çok daha kalabalık bi dinleyici kitlesi olacak delikafadulden

sizi bilmem ama ben çok heyecanlandım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eminim aramızda profesyonel programcılık yapanlar da vardır, onlar bize öncülük ederlerse seviniriz..

:dance::dance::dance:

eveett hanımlar ve yetki merciileri siz ne düşünüyorsunuz, buyrun önerileriniz, evetleriniz hayırlarınız.. kaydirigubbakcemile2

p.s: sadece konu açmak için izin aldım, geri kalan fikirlerimden yönetimin zerre haberi yoktur hepsi benim düşüncelerimdir önerilerimdir, gereğinin yapılmasını arz ederim -tatlicadiarzu-

Çok kez radyoyu iyi hizmet vermek için değişiklikler yapıldı.
Sonucları nasıl oldu hiç haberim yok

Sohbet bölümünde radyo başlıklı bi kanal acılması bence cok harika olur...
Ordan linklerde verile bilir.

Bu KK herşeyin üstesinden geldi bi şu radyo meretinin üstünden gelemedi-tatlicadiarzu-
Umarım bu defa gelir...

Konuna tam destek canım:1hug:

Dj arkadaşlarımızdan bazıları anonslu yayın yaparken...
Bazı şeyleri bizlerle paylaşadabilir...
Mesela bir ay önce falan küçük bir kız cocuguna kan lazımdı...
Bunun anonsunu yapabilir...

Veya kazenin dagıttıgı önlüklerin(kaldıysa tabe) anonsu yapılabilir...

Aklıma gelen bunlar şimdilikşakkıdı

Flatcast üzerinden acukda olsa tecrübem olmuştu ama bu öyle değil daha farklı olacaksa öğrenmeye hazır vede nazırım -tatlicadiarzu-

Şu KK radyosunu tam teşkilatlı şurda görmeden gözüm açık gidecem -tatlicadiarzu-

radyo fikri harika daha önce birkaç kez denendi ve nedense olmadı
kesinlikle üst menüde kk radyosu için tıklayın diye bir bölüm olması gerektiğini düşünüyorum çünkü eskiden radyo varken açmayı unutuyorduk ve sürekli kardeşlerimiz linkini yollamak zorunda kalıyorlardı inşallah olur

Biz ara ara radyo açıyoruz ama malum hiç talep olmadığı için bir kaç parça çalıp kapatıyoruz.

Bir dönem dediğiniz gibi saatle dj uygulaması yaptık kavgalar çıktı. O benim saatimden çaldı efendime söyleyeyim ben onun saatini isterim vs. O da olmadı en son radyoyu çökerttiler tamir ettik:) şimdi 4 dj var sadece ama dediğim gibi girip dinleyen yok. Biz de kendimize çalmak için sırf radyo açmıyoruz.

işte nevbaharcığım ben onun için üst menüye KK radyosu bölümü konulsun diyorum göz önünde olunca herkes tıklar ve dinler

Barçman abamın radyo menüsüne katılıom

Kavga eden yada saatimden caldı. Diyen kişinin djliğine son verilsin bence:1closedeyes:
Yedek Djlerden alınır

işte nevbaharcığım ben onun için üst menüye KK radyosu bölümü konulsun diyorum göz önünde olunca herkes tıklar ve dinler

Bizim radyomuzmu var vallahi ilk defa duyuyorum.:1shok:
evet olacaksa göz önünde olsun.
eminim benim gibi bilmeyen birçok üye vardır.

inşallah kk yönetimi bu önerimizi dikkate alıp bizi kırmaz harika olur vallaaaa:lepi:

bu konuda saatler belli olma kaydı ile yardımcı olurum ama o tartışmalı dönemde 8 saat yayının bende kaldığı okadar çok olduk işn açığı o dönem gbi olsun istemem

bu konuda saatler belli olma kaydı ile yardımcı olurum ama o tartışmalı dönemde 8 saat yayının bende kaldığı okadar çok olduk işn açığı o dönem gbi olsun istemem

Tartışmayı cıkartan kişileri djlikten alırsınız...
Bu radyo dada tartışma cıkarıyorsak bravo valla bize.
Duydum tartışmayı böle oldum:1shok::1shok:

Tartışmayı cıkartan kişileri djlikten alırsınız...
Bu radyo dada tartışma cıkarıyorsak bravo valla bize.
Duydum tartışmayı böle oldum:1shok::1shok:

Zaten o nedenle alınnan karar gereği yeni şifre kimseye verilmedi elif abla kuzey ben ve hülya açıyoruz radyoyu sadece ama dedim ya çoğunuzun haberi yok

bu hiç adil değil :1no2: herkesin kendine göre işleri var. ve 8 saat yayın alan birisi kesinlikle verimli yayın yapamaz sadece şarkı çalabilir benneyaptımki bi kişiye maksimum 2 saat verilmeli bana kalırsa, ki radyo gözönünde olacağı zaman o djin canı çıkacak eminim 2 saat bile çok fazla gelecek:bbo: bu yüzden kimsenin alamadığı boş zamanlarda süper fm gibi bi radyoya bağlanabilir diye düşünüyorum...

şimdi belki de bu önerim hiç tutmayacak yine kavgalar çıkacak vesaire.. bu yüzden böyle bi sistemi en azından 1 aylık bir denesek ona göre gerekli şeyler oturtulsa mesela.. bu sistemler aylık da alınabiliyodu eskiden.. şimdi de öyledir herhaldeCADIARZU

aynı süpermarketlerdeki gibi sırnaşık şey eveeeett sayın kk üyeleri önlük reyonumuzda 15 dakikalığına %50 indirim vardır evet son 3 önlük gidiyorr gittii laelaelaelaelae forumla iletişim içinde olursa bu şekilde çok eğlenceli olabilir :))

bonus bacım düşünsene espürü yapıyosun kahkaha efekti var basıyosun ahahah diye gülüyolar aynı gerçek radyolardaki gibinn-tatlicadiarzu- ben öğretirim yaf size bişiciği yok. yeterki radyo sistemi kaliteli olsun, sam3 gibi programları kullanırken düşmeyelim. ki yayın yaptığım bi yerde dj programı kullanınca düşüyodukk o yüzden olacaksa iyisinden olsun bu da dipnot :jeyyar::jeyyar:

ben bu denenmişleri pek bilmiyom ama atladım bakalım sonumuz hayır ola:lepi: üst menüde de olabilir bu buton, ama genelde forum radyoları siteye girer girmez kendiliğinden çalmaya başlar ve bu bazen korkunç olabiliyo delikafadulden üstte kendine ait bi çubuğu oluyo genelde benim gördüklerim. otomatik başlamaz da isteyen gelir başlatır, örnekler çoğaltılabilir gamyoncuiremsu

ben de bir iki defa rastgelmiştim de görmüştüm evet. ama bu şekilde dediğiniz gibi 3 kişi için de orada durmak gereksiz, sözde 60bin kişilik bi siteyiz. niye diğerleri bu güzellikten mahrum olsun dimi ama :lepi:

şimdi ben konuşuyorum böyle ama, tabi son söz admin bey amcaların

Son düzenleme:
Zaten o nedenle alınnan karar gereği yeni şifre kimseye verilmedi elif abla kuzey ben ve hülya açıyoruz radyoyu sadece ama dedim ya çoğunuzun haberi yok

barcman abamın dediği gibi bi radyo menüsü olsa aslında benim dahi haberim olurdu...

Şahsen benim radyonun kullanıldıgından hiç haberim yok o kadar offline olmama ragmen-tatlicadiarzu-
Bi ara djlik saatleri ayarlanıodu. Ondan sonra noldu nolmadı hiç haberim olmamıştı...

çok doğru konuştun tebrik ederim canıma.s.

radyomuz oldugunu bilmeyenlerden biride benim.
Barçman ablaya katılıyorum göz önünde olursa çok iyi olur.
olursa süper olur.kaydirigubbakcemile2

bu konunun zamanlaması kötü oldu galiba kazenin gözü KK kartından başka birşey görmüyor bu aralar neyse gündemde tutalım bakalım en fazla fırçayı yerizkaydirigubbakcemile3

bu konunun zamanlaması kötü oldu galiba kazenin gözü KK kartından başka birşey görmüyor bu aralar neyse gündemde tutalım bakalım en fazla fırçayı yerizkaydirigubbakcemile3

kaynatırız arada fena mı olur :jeyyar:zaten açma nedenim de buydu, bu radyo masraflı iş. hani üj bej de olsa admin beyamcaların eline para geççek ne koparsak kardır :jeyyar:naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…