• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam Teşekküllü KK Radyosu için öneriler

Ay ne güzeldi eskiden radyomu açardım..Kuzeyim radyonun başında bizleri coşturmak için elinden geleni yapar,hop oturup hop kaldırırdı. kaydirigubbakcemile2
Çok iyi düşünmüsünüz bu konuyu gündeme getirmekle arkadaşlar,teşekkürler
sarki.gif

niye kapandı acaba:uhm:

evet ya bencede cok guzell olurr..kafa dagıtırız hıc olmazsa sarkı dınlıyoruz dıye..baska sıtelerde de ugrasmamıs oluruz boylece dınlemek ıcın...

KK da radyo olduğunu bilenlerdenim ben de.Ve çok güzel zaman geçirdiğimizi de hatırlıyorum.Forumlar ya da sohbette olamasam da radyoyu açıp evde iş yapıyordum.Güzel olur kısacası."Öneri????" derseniz,o yok işte.Anlamam radyoculuktan filan.Sadece dinleyiciyim ben.Sevgiler.

KK da radyo olduğunu bilenlerdenim ben de.Ve çok güzel zaman geçirdiğimizi de hatırlıyorum.Forumlar ya da sohbette olamasam da radyoyu açıp evde iş yapıyordum.Güzel olur kısacası."Öneri????" derseniz,o yok işte.Anlamam radyoculuktan filan.Sadece dinleyiciyim ben.Sevgiler.

öneri olsun olmasın her türlü desteğe açığız :lepi:

evet kesinlikle radyo olmalı

bitarafta kk ve müzikler
bitarafta ev işlerim

süpeeeer oluuuur

Merhaba,
Sitenin bir radyosu var zaten geçmişte de bu konuda öneriler olmuştu tek tek excell içinde programı ben hazırladım 2-3 gün sonra kimse listeye uymamaya başladı.

Bu açıdan öneriniz için teşekkür ederiz.

Back