• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam Teşekküllü KK Radyosu için öneriler

Birçok üyenin radyodan haberi bile yok...
Yani bence ana sayfada radyo gösterilse daha iyi olur...
Valla ben gündüz iş yerinden dinleyebilsem 24 saat dinlerdim ama malesef yasak...
Evden ancak geceleri katılıyordum ben de hihoyyyt
en önemlisi radyonun açık olduğunu duyurmak

kaynatırız arada fena mı olur :jeyyar:zaten açma nedenim de buydu, bu radyo masraflı iş. hani üj bej de olsa admin beyamcaların eline para geççek ne koparsak kardır :jeyyar:naniknanik

yiyi etmişsin iyi bende arkandayım bu konuda :lepi:

hem nasılsa alıştık fırça yemeyekaydirigubbakcemile3

o zaman benimkide yağlısından olsun izle uğraşamamkaydirigubbakcemile3

Bende hiç ugraşamam aba:icecream:

Bu KK cok karlı gelmeye başladı he bana sanki:jeyyar:
Ceyizimde önlüğüm yoktu. KK önlüğü beleş verdi...
Bide kart gelirse. Onlada kıyafet alırsam degmeyin keyfime:delphin:

Bu kartla bizim bakkaldan ciklet alabülüymüyüm:smiley-cool:

Bende hiç ugraşamam aba:icecream:

Bu KK cok karlı gelmeye başladı he bana sanki:jeyyar:
Ceyizimde önlüğüm yoktu. KK önlüğü beleş verdi...
Bide kart gelirse. Onlada kıyafet alırsam degmeyin keyfime:delphin:

Bu kartla bizim bakkaldan ciklet alabülüymüyüm:smiley-cool:

valla ne alabileceğimizi bende bilmiyorum gelsinde göreceğiz

başka fikri olan yok mu:uhm:

başka fikri olan yok mu:uhm:

Valla fikir ortada daha ne olsun ki yüz milyonuncu baskı :1closedeyes: yani bunuda yapamazlarsa ben artık heç bişi demiycem ha :dilcikar:

Yok kavga gürültü çıkmış yok yayın yapılmamış beni hiç ilgilendirmiyo çünkü kimseye ağzım dilim değmediği halde kavga gürültü çıkaranlarla aynı kefeye kondum zorumada gitti ama elimde olmayan bir ilgi alakayla seviyorum KK radyosunu ve olmasını istiyorum.

Her ne kadar oyuncağını bozup kıran çocuk muamelesi yapılsada :1closedeyes:

Radyo için yazdığım kaçıncı mesaj bu acaba pehhh:delphin:

Neyse eğer bir gelişme ya da mucize neyin olursa ben hazırım ve herşeyede uyarım.

Tartışmayı cıkartan kişileri djlikten alırsınız...
Bu radyo dada tartışma cıkarıyorsak bravo valla bize.
Duydum tartışmayı böle oldum:1shok::1shok:

canım o tartışma sözü klavyemden nasıl çıktı şaşkınım tartışma derken olan kavgalar değil ama kasıt kimse gelmedi bölüştürülen saatlerde yayın bana kaldı tabirim yanlış olmuş :) uzun süre zor oldu

ben admin olsam sadece üç beş üyenin istediğini yapmazdım yani. bu yüzden destek bekliyorum.. ama istenmiyorsa da zorla olacak diye bişi yok tabi.

ben admin olsam sadece üç beş üyenin istediğini yapmazdım yani. bu yüzden destek bekliyorum.. ama istenmiyorsa da zorla olacak diye bişi yok tabi.

İstediğimizi yapmak bi yere dursun ilgilenmediklerini hatta bu isteğimizi önemsemediklerini düşünüyorum.

Ama ısrarla istiyoruz :enbuyukkk:

Şuanda gündemde olan KK kartıyla ugraşıyolar:1closedeyes:
Yoksa böyle site için önemli bi durumu es geciceklerini hiç sanmıyorum...

Bu radyo işini iyi organize edelimki bu defa gercekten kalka bilsin KK a bunun altında..

Bir kez daha yayının elif ablaya yada diğer yetkililer yıgılmasını asla istemem acıkcası:delphin:

Destek destekalkisalkisalkis

çok güzel düşünmüşsün arkadaşım destekliyorum arşivimde her telden toplam 37.008 tane sarkı var bu işe talibim görev almak beni mutlu eder :)))))

Benden de tam destek bu radyo olayına..süper olur gerçekten..KK radyoooooturkbayragi

Ay ne güzeldi eskiden radyomu açardım..Kuzeyim radyonun başında bizleri coşturmak için elinden geleni yapar,hop oturup hop kaldırırdı. kaydirigubbakcemile2
Çok iyi düşünmüsünüz bu konuyu gündeme getirmekle arkadaşlar,teşekkürler
sarki.gif

Back