honda jazz kesinlikle tavsiye ederim...
aaaa ben hiç duymadım :/Cvbn icin ck tesekkur ederm :)
Honda jaz istyrm ama iyice arastrdm.soyle bsiey var.
2010/2011 modellerinnde i shift sanzuman var.onerilmio.yari otomatik gobi bisi.yokusda sarsinti filan yapiyormus.
2012 ve sonrasinda cvt sanzuman yani tam ottomatik urtilmis.kesinlikle bunu almalnsz denmis ama oda butceyi baya asiyor :/
aaaa ben hiç duymadım :/
bende düşünüyorum tabi benden çok eşim araştırdı jazz istiyorum diye onu araştırdı ama ona karar vermiştik biz hem az yakıyormuş hem içi gerçekten bayağı geniş ve ferah hemde sağlammış dedi ama.. bunu ben ona bir söliyeyim bakayım,
Merhaba Renault Clio 4 kullanıyorum, bir yılı geçti alalı ve hiç bir şikayetim yok, hantal bir araba değil kolay kaçıyor, parketmesi kolay, hiç sorun yaşamadım o konuda, en önemlisi de yakıtinanın ne zaman yakıt koyduğumu unutuyorum, tavsiye ederim
varis iki şekilde oluyor vitesi hem otomatik hemde manual yapabiliyorsun..ve çok kötü kaydırıyor..arabadan nasıl inip kaçtım hatırlamıyorum ..korkunçtu benim için ..düz yolda kaydı arababende araç bakıyorum ama tek aklımda olan toyota yaris :)
35/40bin arasi butcem var.aradgm ozellikler
1.tam otomatik(yokusta kaydirmaya yapmayan)
2. Cok yakmayan
3. Hatcback, belki sedan(kasasi kisa olursa)
4.ici ferah ve genis olmali(boyumuz uzun ve ileriye donuk kullancgmz icin cocuk koltugi filanda sigmali)
5. Saglam bi araba olmali
Goturdugu yere kdr beni goturmeli
sadece 4. maddeden emin olamadım :)
varis iki şekilde oluyor vitesi hem otomatik hemde manual yapabiliyorsun..ve çok kötü kaydırıyor..arabadan nasıl inip kaçtım hatırlamıyorum ..korkunçtu benim için ..düz yolda kaydı araba
evet deneme sürüşü mutlaka yapın.hemde dümdüz yolda kaydıyarismi kaydı? yanlış mı anladım?
evet deneme sürüşü mutlaka yapın.hemde dümdüz yolda kaydı
benim test sürüşü yaptığım ..iki şekilde vitesli oluyordu istersen otomatik istersen manual.onun içinde bu kayma olur dedilerben kullandım otomatik çok beğenmiştim
hatta bir aksilik çıkmazsa kasım gibi de almayı düşünüyorum
benim test sürüşü yaptığım ..iki şekilde vitesli oluyordu istersen otomatik istersen manual.onun içinde bu kayma olur dediler