tam otomatik araba önerisi

fiestayı sattıgımızdan bahsetmıştım
son durum hyundaı i30 bakıyoruz ama butceyı asıyor , ısık serisi 60 bın tl kadar
megane 3 bakıyoruz halen
mazda 3 bakmaya basladık
o değilde mazda cx3 gören varmı harıkalar ama henüz yeniler 0 almak gerek

neyse biz napıyoruz biz sanırım otomatil 2015 fiesta alabiliriz( pembiş), benimki siyaha pembe konsol idi, benzinli ama artık lpg mi taktırırız yeni aracın garantisini bozmak istermiyiz bilmiyorum ( 0. 55 bin lira)
ibiza olabilir 0 otomatik benzin
bi türlü aradıgımızı bulamıyoruz fiestayı sattıgımıza sımdıden pısman olduka ma fiestalar genıs denmıs malesef degıl on konsolu cok babayıgıt bu sebeble arbanın ıcı hem enıne hem boyuna dar

Merhaba Renault Clio 4 kullanıyorum, bir yılı geçti alalı ve hiç bir şikayetim yok, hantal bir araba değil kolay kaçıyor, parketmesi kolay, hiç sorun yaşamadım o konuda, en önemlisi de yakıt :KK55: inanın ne zaman yakıt koyduğumu unutuyorum, tavsiye ederim
aaaa benim arabadan kullanan biri 2013 hazıranda aldım 1.5 touch manuel benimki cok memnunum komsumuzunsa otomatık oda memnun.yokus kalkıs herşeyi var.kolay bi araba;-)..ve en önemlisi yakıt benzinlik nerdeydi hatırlamıyorum valla.ve özelik olarakda navigasyon 7"dokunmtık ekran radyo,telefondan direkt veya usb den müIk dinleme.direksiyon kumandaaından gelen arama cevaplama benim en sevdiğim özelliklerden telefonu elime almıyprım büyük rahatlık

Opel Astra benim arabam aşığım kendsine :)aradığınız her şey mevcut
Bende aynen aşiktim 1.6 easytronic arabama ama clio4 aldıktan sonra aatranın naaıl bir yakıt tüketimi oldugunu anladım.paramın hepsini benzin istasyonunda bırakıyormusum haberim yokmus.45 lt clio nun yakıt deposu 1000 km yapıyor.siz düşünün gerci manuel benimki otomatık her zaman daha fazla yakar.
Ortalama km başi 22 krs yakıyor clio

ve biz 51 milyara megane 3 2012 full otomatık dızel arabamızı aldık :)

Oo hayırlısı olsun, 51 i düz 50 yapamâmislar mı bir de milyar liraya almissiniz :KK49: meganlar hem cok az yakiyor hem yedek parcasi uygun ve de cok tutulan modeller, sevindim iyi para. Dizel ve otomatik en uiyi seçim.

X