aaaa benim arabadan kullanan biri 2013 hazıranda aldım 1.5 touch manuel benimki cok memnunum komsumuzunsa otomatık oda memnun.yokus kalkıs herşeyi var.kolay bi araba;-)..ve en önemlisi yakıt benzinlik nerdeydi hatırlamıyorum valla.ve özelik olarakda navigasyon 7"dokunmtık ekran radyo,telefondan direkt veya usb den müIk dinleme.direksiyon kumandaaından gelen arama cevaplama benim en sevdiğim özelliklerden telefonu elime almıyprım büyük rahatlıkMerhaba Renault Clio 4 kullanıyorum, bir yılı geçti alalı ve hiç bir şikayetim yok, hantal bir araba değil kolay kaçıyor, parketmesi kolay, hiç sorun yaşamadım o konuda, en önemlisi de yakıtinanın ne zaman yakıt koyduğumu unutuyorum, tavsiye ederim
Bende aynen aşiktim 1.6 easytronic arabama ama clio4 aldıktan sonra aatranın naaıl bir yakıt tüketimi oldugunu anladım.paramın hepsini benzin istasyonunda bırakıyormusum haberim yokmus.45 lt clio nun yakıt deposu 1000 km yapıyor.siz düşünün gerci manuel benimki otomatık her zaman daha fazla yakar.Opel Astra benim arabam aşığım kendsine :)aradığınız her şey mevcut