Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asabiyim gerçide burada pek belli etmiyorumOlduğun gibi iyisin
Zinhar değilSenin tarifin onlardan biri olmasın
Dibi tutsun katur kutur olsun tencereden zor ayrılsınVallahi sekme filan açmadım hem ben makarna bekliyordum
Ha gözel bir tarif kaptım o ayrı tabi
Kendiniz konuştunuz amaaa ben naptimkinee acaydiniz gözlerinizi basaydiniz parmaklarınızı hızli hizli klavyeye
Biri dibi tutsun mu dedi Bre zalımlarrrr bre vicdansizlaaaar bre bre bre neyse
#perinin suçu ne#
Abla görüyorsun bir oldular bana kumpas kuruyor bunlar kim vurduya gidersem verme bunlara tarifimi
İtiraf etmişti kendisi Ogün
Kesin bir hikayesi vardırBen tarifimi ilk kez yapacağım ya da bir adı olduğunu bilmiyordum diyelim
Pilava “meyhane” adını vermek kimin aklına geldi acep
İyi akşamlarBen kaçtım hanımlar görüşürüz iyi akşamlar
Çubuğu kırılasıcaSotada kuntis kuntis tarif almak için beklemiş
Hiç belli olmuyorAsabiyim gerçide burada pek belli etmiyorum
Orası muhakkakKesin bir hikayesi vardır
Dudu ve Selena da buna calisiyor ,hatta Betüş ve ÇilekÇubuğu kırılasıca
Şöyle bir yazı buldum.
En meşhur bulgur pilavlarından biri "Meyhane Pilavı" dır. Adının nereden geldiği çeşitli hikayelerle anlatılsa da bir meyhaneci tarafından yapıldığı ve adının da buradan geldiği en bilinenidir. Ayrıca salçayla soğanın kavrulmasıyla yapılan meyaneden dolayı "Meyaneli Pilav" adının zaman içinde "Meyhane Pilavı"na dönüştüğü de söylenir
Orası muhakkak
Anlaşılmıştır merkezŞöyle bir yazı buldum.
En meşhur bulgur pilavlarından biri "Meyhane Pilavı" dır. Adının nereden geldiği çeşitli hikayelerle anlatılsa da bir meyhaneci tarafından yapıldığı ve adının da buradan geldiği en bilinenidir. Ayrıca salçayla soğanın kavrulmasıyla yapılan meyaneden dolayı "Meyaneli Pilav" adının zaman içinde "Meyhane Pilavı"na dönüştüğü de söylenir
Çok mantıklıŞöyle bir yazı buldum.
Bencede bende karşı pencereden bakan avniDudu ve Selena da buna calisiyor ,hatta Betüş ve Çilek
Anlaşılmıştır merkez
Keşke tariflerimizle ilgili böyle minik yazılar yazsak ne güzel olurduÇok mantıklı
Ay kahkaha attımBencede bende karşı pencereden bakan avni
Benim pilavın yazısı var mı kiKeşke tariflerimizle ilgili böyle minik yazılar yazsak ne güzel olurdu
Bence de aşkoKeşke tariflerimizle ilgili böyle minik yazılar yazsak ne güzel olurdu