- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.712
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen nevoşum, herkesin kısmeti kendinenevoş birşey sorcam, pınar beyazı internetteen sipariş verincede kampanya geçerli oluyor muNasip canım Nasib kiminse o alır
Aldın mı miniko
Yok canım illa marketten almamız gerekiyor.Hatta geşen kodda yazıyordu.Web sitesinde geçerli değildir diyeAynen nevoşum, herkesin kısmeti kendinenevoş birşey sorcam, pınar beyazı internetteen sipariş verincede kampanya geçerli oluyor mu
Nasılsın canımAldın mı miniko
Aa öyle mi ,alicam ama yine problem çıkacak diye cekiniyorum nevoşYok canım illa marketten almamız gerekiyor.Hatta geşen kodda yazıyordu.Web sitesinde geçerli değildir diye
Ya biz hiç sorun yaşamıyoruzAa öyle mi ,alicam ama yine problem çıkacak diye cekiniyorum nevoş
Ooo süper, nerden buldun çıkardın kim bilir çok şükür iyiyim minikom sen nasılsınEvet :))
Nasılsın canım
Kasadaki biz öyle birşey bilmiyoruz derse utanirim benYa biz hiç sorun yaşamıyoruz
Kasadan çektiriyor. Ücret sıfır görünüyor.Olmazsa tekrar geçiriyor.İşlem tamamKasadaki biz öyle birşey bilmiyoruz derse utanirim ben
Yarın gidip denerim olmadı,41 tane var alinacak nevoşKasadan çektiriyor. Ücret sıfır görünüyor.Olmazsa tekrar geçiriyor.İşlem tamam
Sende fazla al 3-4 ay bir şey olmuyorYarın gidip denerim olmadı,41 tane var alinacak nevoş
UtaniyorumSende fazla al 3-4 ay bir şey olmuyor
Ama sen onu hakedip kazandın,dilenmiyorsunUtaniyorum
Ya evet öyle nevoşta içinden nasıl aldı ki acaba diye düşünürseAma sen onu hakedip kazandın,dilenmiyorsun
O kadar ince düşünme O insanı belki bir daha görmeyeceksinYa evet öyle nevoşta içinden nasıl aldı ki acaba diye düşünürse
Bu incelik beni öldürecekO kadar ince düşünme O insanı belki bir daha görmeyeceksin
Kendine zararBu incelik beni öldürecek
Sende aynısın nevoşKendine zarar
Değişmemiz lazımBen eskiden daha kötüydümSende aynısın nevoş