- 8 Nisan 2017
- 57.039
- 301.268
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen nevoşum, herkesin kısmeti kendineNasip canımNasib kiminse o alır
![]()
Aldın mı miniko
Yok canım illa marketten almamız gerekiyor.Hatta geşen kodda yazıyordu.Web sitesinde geçerli değildir diyeAynen nevoşum, herkesin kısmeti kendinenevoş birşey sorcam, pınar beyazı internetteen sipariş verincede kampanya geçerli oluyor mu
![]()
Aa öyle mi ,alicam ama yine problem çıkacak diye cekiniyorum nevoşYok canım illa marketten almamız gerekiyor.Hatta geşen kodda yazıyordu.Web sitesinde geçerli değildir diye![]()
Ya biz hiç sorun yaşamıyoruzAa öyle mi ,alicam ama yine problem çıkacak diye cekiniyorum nevoş![]()
Ooo süper, nerden buldun çıkardın kim bilirEvet :))
Nasılsın canım![]()
Kasadaki biz öyle birşey bilmiyoruz derse utanirim benYa biz hiç sorun yaşamıyoruz![]()
Kasadan çektiriyor. Ücret sıfır görünüyor.Olmazsa tekrar geçiriyor.İşlem tamamKasadaki biz öyle birşey bilmiyoruz derse utanirim ben![]()
Yarın gidip denerim olmadı,41 tane var alinacak nevoşKasadan çektiriyor. Ücret sıfır görünüyor.Olmazsa tekrar geçiriyor.İşlem tamam![]()
Sende fazla al 3-4 ay bir şey olmuyorYarın gidip denerim olmadı,41 tane var alinacak nevoş![]()
UtaniyorumSende fazla al 3-4 ay bir şey olmuyor![]()
Ama sen onu hakedip kazandın,dilenmiyorsunUtaniyorum![]()
Ya evet öyle nevoşta içinden nasıl aldı ki acaba diye düşünürseAma sen onu hakedip kazandın,dilenmiyorsun![]()
O kadar ince düşünmeYa evet öyle nevoşta içinden nasıl aldı ki acaba diye düşünürse![]()
Bu incelik beni öldürecekO kadar ince düşünmeO insanı belki bir daha görmeyeceksin
![]()
Kendine zararBu incelik beni öldürecek![]()
Sende aynısın nevoşKendine zarar![]()
Değişmemiz lazımSende aynısın nevoş![]()