- 16 Ağustos 2010
- 293.049
- 602.925
- 43
Nasılsın canımYaaaa canım nevoşum beni etiket mi yapmış oyy yirim seni bençok mutlu oldum ben, pamuk kalplim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canımYaaaa canım nevoşum beni etiket mi yapmış oyy yirim seni bençok mutlu oldum ben, pamuk kalplim benim
Güzelim nasılsınCnm ablam
Çok şükür iyiyim nevoşum, sen nasılsın bugün tatil yapabildin miNasılsın canım
Bıkmak değil okulu çok seviyor sadece öyle atmak hoşuna gidiyormuşOyyyy maşaallahŞimdiden bıkmış gibi
Yok canım ne tatiliHala çalışıyorumÜtü yapıyorum.Çok şükür iyiyim nevoşum, sen nasılsın bugün tatil yapabildin mi
İyi maşaallahÇağa ayak uyduruyorBıkmak değil okulu çok seviyor sadece öyle atmak hoşuna gidiyormuş
Ah nevoşum hep böylesin sen çocuk çok haklı, artık otur biraz dinlen yaYok canım ne tatiliHala çalışıyorumÜtü yapıyorum.
Oğlum az önce yatmadan geldi.Anne artık yeter yorulmadın mıBugün hiç oturmadın
İş bitse oturacağımKızlar yemeği bile odalarında yiyorAh nevoşum hep böylesin sen çocuk çok haklı, artık otur biraz dinlen ya
Ah nevoşum kıyamam sanaİş bitse oturacağımKızlar yemeği bile odalarında yiyor
Bünyem alışkınAh nevoşum kıyamam sana
Yolla gelsinNevreste tarif buldum çok eminim bu pilavı isteyen olmamıştır
Arada es ver nevoşum yinedeBünyem alışkın
Rabbim görsün ne diyelimArada es ver nevoşum yinede
Ins nevoşum, seninde dinlediğin gunler gelirRabbim görsün ne diyelim
İnşaallah canımIns nevoşum, seninde dinlediğin gunler gelir
Nevoş 25 oldu muİnşaallah canım
Oldu galibaAma hepsi yapmaz belkiNevoş 25 oldu mu
Yaaa yine benim şansım gördün mu tatlıyı herkes yapar pilavı herkes yaparOldu galibaAma hepsi yapmaz belki
Nasip canım Nasib kiminse o alırYaaa yine benim şansım gördün mu tatlıyı herkes yapar pilavı herkes yapar