- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
kaçıncı gün emriyosu peki çok güzel sonuçİyidir abla yuvarlanıyoruz teyzemin sonuç 145 çıktı yarın 4. gün tekrar kan verecek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçıncı gün emriyosu peki çok güzel sonuçİyidir abla yuvarlanıyoruz teyzemin sonuç 145 çıktı yarın 4. gün tekrar kan verecek.
3. gün embriyosu Asyakaçıncı gün emriyosu peki çok güzel sonuç
Canım ben buralıyım.Son yerimiz olmasını umuyoruzEşim 26 yıllık memurÇok güzeller
Kaç sene oradasiniz peki
Olsun yaBen ondan korkuyorum abla, olabilir
Yaa çok güzell maşallahCanım ben buralıyım.Son yerimiz olmasını umuyoruzEşim 26 yıllık memur
Emeklilik doldu ama çocuklar küçük o sebeple yaş haddi dolana kadar çalışacak. O sürede burada kalırız diye umuyoruz
Sağ ol canımYaa çok güzell maşallah
Yapıcam ablacım evde malzeme kalmamış en önemlisi alıp yapcam inşallahMigrenben bizim pilav ne oldu
Takılıyorum canım zamanımız daha çokYapıcam ablacım evde malzeme kalmamış en önemlisi alıp yapcam inşallah
Çok şükür ablacım iyiyim sen nasılsınTakılıyorum canım zamanımız daha çok
Nasılsın canım
Zor bakar abla birine bile bakması zor onunOlsun ya
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Can sıkıntısı nöreyimmmyiiiaaaa
İyiyim canım sağ olÇok şükür ablacım iyiyim sen nasılsın
Nasip canım bir seferde 2 tane olurZor bakar abla birine bile bakması zor onun
Çok şükür ablacım sen tarif yapmayacakmısınİyiyim canım sağ ol
Şimdilik bir tarif belirlemedimBelki bırakan olurYa da uygun bir şey bulur yaparımÇok şükür ablacım sen tarif yapmayacakmısın
Sen kesin bulursun ablaŞimdilik bir tarif belirlemedimBelki bırakan olurYa da uygun bir şey bulur yaparım
Aynen canım bulabilirimSen kesin bulursun abla
Bi daha olmaz zaten olmuşken 2 tane olsun biri kız biri erkek de oldu mu tadından yenmezNasip canım bir seferde 2 tane olur
Hadi inşaallahBi daha olmaz zaten olmuşken 2 tane olsun biri kız biri erkek de oldu mu tadından yenmez