- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Ben vandayim aşko çok uzaklar da peki siz ?İyiyim canım sağ ol
Sen hangi şehirdesin,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben vandayim aşko çok uzaklar da peki siz ?İyiyim canım sağ ol
Sen hangi şehirdesin,
Bana çokta uzak sayılmazBen Malatya'dayımBen vandayim aşko çok uzaklar da peki siz ?
AA evet uzak değil 6 saat falanBana çokta uzak sayılmazBen Malatya'dayım
Aynen öyleEn doğu Erzurum'u biliyorum.Van'a hiç gitmedim.Sen bu taraflara geldin miAA evet uzak değil 6 saat falan
Ben kv Yozgat'ta oraya giderken yol üzeri Malatya da mola verdik oranın AVM'sinde yemek yemistik ama yol boyu geçtiğimiz yerlere bakmıştım etrafa çok güzeldi ben çok beğendim eşim seneye tayinci oraya da vermeyi düşünüyoruzAynen öyleEn doğu Erzurum'u biliyorum.Van'a hiç gitmedim.Sen bu taraflara geldin mi
Özel değilse eşin ne iş yapıyorBen kv Yozgat'ta oraya giderken yol üzeri Malatya da mola verdik oranın AVM'sinde yemek yemistik ama yol boyu geçtiğimiz yerlere bakmıştım etrafa çok güzeldi ben çok beğendim eşim seneye tayinci oraya da vermeyi düşünüyoruz
Beni en çok kayısı ağaçları etkiledi çok güzeller misssAynen öyleEn doğu Erzurum'u biliyorum.Van'a hiç gitmedim.Sen bu taraflara geldin mi
Esim uzman çavuşÖzel değilse eşin ne iş yapıyor
Küçük güzel bir şehirdir
İnşaallah canım gelin bekleriz
Çeşit çeşit meyveler var bahçelerimizdeBeni en çok kayısı ağaçları etkiledi çok güzeller misss
Nevoş nasılsın
Peri çarpılmış
Bu nedir
Selena çarpmış Ya da Dudu Peri
Can sıkıntısı nöreyimmmyiiiaaaaBir şeyler olmuş
İnşaallah canımEsim uzman çavuş
İnşallah oraya verirler
İyiyim canım sen nasılsınNevoş nasılsın
Nasılsın canımCan sıkıntısı nöreyimmmyiiiaaaa
Sukur ablacım iyiyim kız uyudu bende TV tel takiliyorum sen nasılsınNasılsın canım
İyidir abla yuvarlanıyoruz teyzemin sonuç 145 çıktı yarın 4. gün tekrar kan verecek.İyiyim canım sen nasılsın
Teyzenin sonucu ne oldu
MaşaallahSukur ablacım iyiyim kız uyudu bende TV tel takiliyorum sen nasılsın
Hadi hayırlısı olsunİyidir abla yuvarlanıyoruz teyzemin sonuç 145 çıktı yarın 4. gün tekrar kan verecek.
Çok güzellerÇeşit çeşit meyveler var bahçelerimizde
Kaç sene oradasiniz pekiİnşaallah canım
Bende polis eşiyim
2 yıl önce buraya geldik
Ben ondan korkuyorum abla, olabilirHadi hayırlısı olsun
İkiz olma durumu var mı