- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Yok tuzlu:)Tatlımı bari onu söyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tuzlu:)Tatlımı bari onu söyle
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Umarım çabucak biter:/
Maşaallah canım bekleriz
Nasıl bırakmışlar parçayı nasıl bir doktor buBaşıma gelenleri bir bilsen. Her ay ayrı bir olay bende içimde plesanta parçası kalmış o da iltihap yapmış şimdi onu düşürmek için 2 tane ilaç 1 tane fitil kullanıyorum.
Neyse ama bizim kız büyüdü ya 1 hafta sonra 5 aylık olacak o yüzden artık rahat yemek yapabiliyorum. Yüksek ihtimal artık tariflerde olurum
Tamam tamam sakin ollKukriş kendine gel
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim
Buda güzel bi ipucu tesekkür ederim ozaman bu bi yemek türü sulu fırın yemeği gibi gibiYok tuzlu:)
Şansını zorlama fazlası çıkmazBuda güzel bi ipucu tesekkür ederim ozaman bu bi yemek türü sulu fırın yemeği gibi gibi
Uff tamam sustumŞansını zorlama fazlası çıkmaz
Yok canım doktorluk değil. Ben kesiksiz doğurdum plesantayi falan bekleyerek çok güzel cikarttilar. Bazı gebeliklerde başından itibaren rahimsel sebeplerden dolayı rahime yapışma olurmuş plesantada hatta bu bebeğim kilo ve gelişiminde geriden gelme yaparmış bende hep geriden gelme vardı hatta tarih falan değiştirdik sırf bu yüzden. Doktor aslında bir ihtimal oradan tahmin edebilirdi belki ama gelişim geriliği ilk başta ben hamileligi dusunmedigim için diyet yapıyordum ve 3 ay böyle geçmiş. Ondan diye dusunduyduk.Nasıl bırakmışlar parçayı nasıl bir doktor bu
Tuzlu pasta yapacağız sende yapYemek mi pasta mı
İnşallah eşimden girebilirimArkadaşlar hayırlı akşamlar
1 Aralık Çarşamba(yarın) akşam saat 20:00 -21:00 saatleri arasında yeni kategorimizin konusu açılacak katılmak isteyenler o saatte gelip tarif ayırtabilir
@Jenna16
Kukrim
@ASSOSyal
D Dediyy
@-cantanem-
Blue_Peri
@deynepnaz
@yasminsay
@berresuu
@pearlshine
@Limonlu Su
@HanimKelesimiGetir
@Bal0ncuk
@Elhan
@Yasnaz
@Buralardutluuugdu
@Lady bug
@Canpare
@Murdum
@MinnosPrenses
@cotton
@Minik Meleklerim
firdefs
@Amanita
@Calcifer
@Eve in Heaven
@TurkuazKrampon
@evlaefe
HAbibte
@WunderLost
@alsem
RedGirl
@MssPARE
@Msspinkie
@Margaret Hale
@alimiyon
@sweetgirlcandy
@madamhd
@Evva
@Catlak-kurabiye
@s i d e l y a
@MaviKuplik
@umutvenese
@Gizemm0
@JOYz
@yorgun anneanne
@NAVLEE
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun canım
Tavuklu pilav tam Habişe göre idi aslında malzemede bolTuzlu pasta yapacağız sende yap
İnşallah temiz çıkar bir an önce iyileşir kuzucuk Balim benimmTüm tahliller çıksın doktora gösterelim öyle rahat etcem sanırım kuzum sağ olasın
Tarif çok bence en popüler ne bilmiyorum:)İnşallah eşimden girebilirim
Şimdiden başarılar
Keşke isteyip yapsaydı:)Tavuklu pilav tam Habişe göre idi aslında malzemede bol
Oyy ne acaba çok merak ettim valla tarif çok diyorsunTarif çok bence en popüler ne bilmiyorum:)
Beraber öğreneceğiz:)Ondan geç kaldım diye düşünme:)