Benimde öyleydi canımKaç kere stop ettim başlarda eşime soylendim durdum ..kadın olduğunu gördü mü burdakiler çok da panik yaptırmıyor Allah tan ...bazı yerlerde kadın erkek farketmiyorlar cekmiyorlar elini kornadan
İşte ayın birinde etiket gördün mü koş nevoya ..ne oluyor dersen düşünürsen tarif kalmazEtiketleri görüncee bian da dedim noluyo ulaaaaa
Anladım nevoşş iyi bakemm bekliyoruzzz bakalımm nedurrr benim aklıma börek geliyorrrAynen canım her ayın 1 inde başlıyoruz.Çok nadir bir şey olursa 2 ya da 3 ü oluyor
Oooyyyyhhhhh gellgelll kıyamam sana bebişimmmmmm ball
MeyabaaaaMeehabaaaaaaaa
Aralığın 1 inde perooo
Abla inşallah diyim ben1 Aralık Çarşamba akşam 8-9 gibi
Netin geliyor mu
ÇakkaaaaaalBu ay değişiklik yapılacakmış 5 inde o zaman gel internetini yenilede
Benim kuzende otomatik Cooper var ..annem diyor x ne güzel her yere giriyor çıkıyor diyorBenimde öyleydi canımİlk yıllar hep sorun Otomatik istiyorum ama sadece istiyorum
Şimdi sıkıntı yok ama o daha rahatmış
Börek cıssssAnladım nevoşş iyi bakemm bekliyoruzzz bakalımm nedurrr benim aklıma börek geliyorrr
Oooyyyyhhhhh gellgelll kıyamam sana bebişimmmmmm ball
Sen yaz bana o saatteMeyabaaaacottonn su nick daha duruyomu yaaaa değiş artikinnnn
Abla inşallah diyim benooo akşam bideee
Çakkaaaaaal
Sormaaaa hep geliyorr başımaa zatenn buu yettiiiiİşte ayın birinde etiket gördün mü koş nevoya ..ne oluyor dersen düşünürsen tarif kalmaz
Benimde öyle tanıdıklarım varBenim kuzende otomatik Cooper var ..annem diyor x ne güzel her yere giriyor çıkıyor diyor
Bende diyorum o çarpışan araba gibi bizimkini bilmek marifet ister
Güzel olur yavvv börek olsun kuzzz ne zamandır yapmıyoruzz böreeehhhhhhhBörek cıssss
Eşimde araba değişti değişik geliyor bana el freni yok arabada elle tutulurBenim kuzende otomatik Cooper var ..annem diyor x ne güzel her yere giriyor çıkıyor diyor
Bende diyorum o çarpışan araba gibi bizimkini bilmek marifet ister
Biliyorum kuzuSon MB lar kuzu
Biz yakında yaptıkGüzel olur yavvv börek olsun kuzzz ne zamandır yapmıyoruzz böreeehhhhhhh
Aksam olması hiç iyi olmadıSen yaz bana o saatte
Off duanın güzelliğiamiiiiinnn çok amiinnn hemsosuu
Güzel olur yavvv börek olsun kuzzz ne zamandır yapmıyoruzz böreeehhhhhhh
10 olsa bari
Abla ben seni ararım dicem yenilenmezse dk da olmucakSen yaz bana o saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?