Senin çok olmadı galiba yeni kullanmaya başladınEsim kızı okildan alalim diyor ozaman biraz daha rahat olacağım
Trafik hep stres yemin ederim geçen adamın birine el kol yaptım ters yönden geliyor s.l.k yol vermedim diye bana selektör çakıyor
Birde burda trafik yok yani istanbul trafiginde napardm bilmem
Vallaha etiketlememiş kimse beniiiBen genelde geç kalıyorum neden etiketleme din dmeeyin sonra
2017 Ekim de başladım aslında çok oldu da bir yıl pandemi de kullanmadım ya o mahvetti beniSenin çok olmadı galiba yeni kullanmaya başladınOndan geriliyorsun
Daha başlamadı ondan etiketlemedilerVallaha etiketlememiş kimse beniii
HeleASSOSyal hele heleee sennnn dua etttt internetin yohhh diye küsmeyrum sağaaaa yoksa çekeceğin varduu 14 gramınlaaa
Ben etiket yasak diye biliyordumVallaha etiketlememiş kimse beniii
HeleASSOSyal hele heleee sennnn dua etttt internetin yohhh diye küsmeyrum sağaaaa yoksa çekeceğin varduu 14 gramınlaaa
Bahh herayın 1 rinde oluyor diye bilmiyordumm haaa bu hep aklımdaduuu nevoooDaha başlamadı ondan etiketlemediler
Yeni sayılır2017 Ekim de başladım aslında çok oldu da bir yıl pandemi de kullanmadım ya o mahvetti beni
Abla nezaman yarışmaaDaha başlamadı ondan etiketlemediler
Hahahahaha yasahhh değullllBen etiket yasak diye biliyordumdiyip kurtulayım bu durumdan
Aynen canım her ayın 1 inde başlıyoruz.Çok nadir bir şey olursa 2 ya da 3 ü oluyorBahh herayın 1 rinde oluyor diye bilmiyordumm haaa bu hep aklımdaduuu nevooo
Hahahahaha yasahhh değullll
Ağzuna iki şaplak vururum sanaa haberin ola
MeehabaaaaaaaaAbla nezaman yarışmaa
1 Aralık Çarşamba akşam 8-9 gibiAbla nezaman yarışmaa
Kaç kere stop ettim başlarda eşime soylendim durdum ..kadın olduğunu gördü mü burdakiler çok da panik yaptırmıyor Allah tan ...bazı yerlerde kadın erkek farketmiyorlar cekmiyorlar elini kornadanYeni sayılır
Benim 2009 ben bile pandemi sonrası sarsıldım.
Bu ay değişiklik yapılacakmış 5 inde o zaman gel internetini yeniledeAbla nezaman yarışmaa
Etiketleri görüncee bian da dedim noluyo ulaaaaa
Ben zamanını uazmistim ona1 Aralık Çarşamba akşam 8-9 gibi
Netin geliyor mu
Haykirdim yaaBu ay değişiklik yapılacakmış 5 inde o zaman gel internetini yenilede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?