- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.880
- 698
Bak yarın sabah 5 de kalkacagim 8.30 da çocukları okula bırakıyorum gelirim kahvaltı yap öğlen kizi okula götür. Bir de yarın buranın pazarı pazara çıkmam lszim ..5 de kızı almaya gidiyorumNiye evde hiç yalnız olmuyor musun
Evet
Bu hergün böyle olmaz herhaldeBak yarın sabah 5 de kalkacagim 8.30 da çocukları okula bırakıyorum gelirim kahvaltı yap öğlen kizi okula götür. Bir de yarın buranın pazarı pazara çıkmam lszim ..5 de kızı almaya gidiyorum
3 de oğlanın biri geliyor 4 de diğeri
13:30 da eve geliyorim ya 3 e kadar ne iş yaptım uaptim
Senin miden falan bulanıyor yaaBahh abhhh gizli gizlii ne işler çeviriyolar görüyormusunn püu terbiyesuzlerrrr
CanımsınSne bitanesin bitaneeee
Susssssss yermiyimmmm benn heeehhh pışııııı geçtii bitti artık o bulantııı seeeğğnnnnn kimi gandırıyoooooonnnnnnnnnSenin miden falan bulanıyor yaaondan şey ettim yoksa sana yanlis yapar mıyım
Pazar a gitmek dışında her gün böyleBu hergün böyle olmaz herhalde
Akıllıı olllll aklını aluuruummmmm
Benimde öylePazar a gitmek dışında her gün böylepazartesi günü pazara gidiyorum
Birde bu hafta gunduzdeyiz diğer vardiyalarda sadece çocuklara 8 de kalkmış oluyorum eşime uyanmiyorim yani getir götür işi hep bende nevo
Susssssss yermiyimmmm benn heeehhh pışııııı geçtii bitti artık o bulantııı seeeğğnnnnn kimi gandırıyoooooonnnnnnnnn
Sen boşuna burda vakit kaybetme diye seyettik bizBensizzz ne iş
Esim kızı okildan alalim diyor ozaman biraz daha rahat olacağımBenimde öyleHer iş bende
EvetSen boşuna burda vakit kaybetme diye seyettik bizbekleme yani fazla
Tarif bitinceay pardon yarışma başlayınca etiket ederiz biz limonla demi limon
Heeeeehhhh haböyle yola gelinn emiiiSen boşuna burda vakit kaybetme diye seyettik bizbekleme yani fazla
Tarif bitinceay pardon yarışma başlayınca etiket ederiz biz limonla demi limon
Ben genelde geç kalıyorum neden etiketleme din dmeeyin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?