İyidir canım sağ ol sen nasılsınNasılsınız kuzularben iyiyim çok şükür , hepimiz hep iyi olalım inşallah yeni kategori ne olacak Nevoş, ipucu varsa alalım ucundan accık
İyiyim, yuvarlanmaya devamİyiyimSen nasılsın ?
Tam yazacaktımİpucu isteyen yok mu
Olur canım sana etli tarif verelimVegan vejetaryen sevmiyor cogunluk ne olsa icine et koyucam napimhalbusem etsiz ne guzel yemekler var yahu yeji kategorinin ortasina et koyucam
Nasılsın canımİyiyim, yuvarlanmaya devam
Ben otculum evdekiler etcil aklima hep etsiz yemekler geliyor benimOlur canım sana etli tarif verelim
Bende yemekleri etli severimBen otculum evdekiler etcil aklima hep etsiz yemekler geliyor benim
Seninle malatya carsisinda anali kizli yiyelim biz :) gelicem biliyosun dimi bir gunBende yemekleri etli severim
İnşaallah canımSeninle malatya carsisinda anali kizli yiyelim biz :) gelicem biliyosun dimi bir gun
İyiyim abla sen nasılsınNasılsın canım
İyiyim canım sağ olİyiyim abla sen nasılsın
Ne ola ki hiç yapılmayan kategoriİyidir canım sağ ol sen nasılsın
1 Aralık Çarşamba 20:00 ile 21:00 arası konumuz açılacak
Daha önce bu şekilde yapmadık diyeyim.İlk olacak
Beni mi özledin nevoşİyiyim canım sağ ol
Ben aslında sana 1-2 saat önce yazıyordum.Birden oppss oldu forum gitti.Sonra kaynadı
Pilav kategorisi daha önce 2 defa yapıldı.Katılımın ve çeşitin çok olacağı aklıma gelmezdi.Bu kategori bana cesaret verdiNe ola ki hiç yapılmayan kategorisüprizli kategori, çok heyecanlı
Bende iyiyim şükürİyiyim canım, sen nasılsın?
Yaa abla
CanımYaa ablaseninle çalışmak eğlenceli olur, hemen başlayayım
Nehaber canımBende iyiyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?