- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.147
İyiyim canım. Çocuklarla evdeyim sen nasılsın ikinci bildirim gitmiş. Oylar hareketlenmiş.Nehaber canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım. Çocuklarla evdeyim sen nasılsın ikinci bildirim gitmiş. Oylar hareketlenmiş.Nehaber canım
Yokluğumu en çok sen fark ediyorsun abla Bu aralar meşguliyet durumum var birazCanım
Çok durgunsun alışkın değilim
Aynen ikinci bildirim gitti.1.değişmedi2.değişecek mi acabaİyiyim canım. Çocuklarla evdeyim sen nasılsın ikinci bildirim gitmiş. Oylar hareketlenmiş.
Tamam meşguliyetin olabilirAma canın sıkkın olmasınYokluğumu en çok sen fark ediyorsun abla Bu aralar meşguliyet durumum var biraz
Fark çok olunca değişmiyor.Ondan 2.ye gerek olmuyorAma 3-5 olsa bir umut değişebiliyor.Böyle olacağı belliydifirdefs aldı yürüdü
Yok abla canım sıkkın değil gayet iyiyimTamam meşguliyetin olabilirAma canın sıkkın olmasın
İyi maşaallahYok abla canım sıkkın değil gayet iyiyim
Aynen farklar aynı düzeyde oluyorFark çok olunca değişmiyor.Ondan 2.ye gerek olmuyorAma 3-5 olsa bir umut değişebiliyor.Böyle olacağı belliydi
Önümüzdeki kategori daha güzel olacakAynen farklar aynı düzeyde oluyor
Güzel bir kategori oldu. Ben sevdim
İnşaallah canımÖnümüzdeki kategori daha güzel olacak
Dikkatli yuvarlanİyiyim, yuvarlanmaya devam
Çok şükürBende iyiyim şükür
Meşguliyet olarak dedim aşkoZor değil
Meşguliyet olarak dedim aşko
Bence beğenirler, hatta pilavlar gibi kalabalık oluruz
Bakalım beğenecekler mi
Bende öyle düşünüyorumBence beğenirler, hatta pilavlar gibi kalabalık oluruz
İnşallahBende öyle düşünüyorum
Tahmin ediyorum sanki salata kategorisi mi :))Pilav kategorisi daha önce 2 defa yapıldı.Katılımın ve çeşitin çok olacağı aklıma gelmezdi.Bu kategori bana cesaret verdi
10 kişi bile olsa yapmak istiyorum
O tür tarifler forumda pek yok
20 den fazla tarif buldum.
50 tarif bile çıkar
Umarım adaletli,çok güzel bir kategori olur
Onu yılda bir kez yapıyoruz.Hatta geçen ay meze ve salatalar yaptıkTahmin ediyorum sanki salata kategorisi mi :))