- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Benim aklım kaldıYok canım her zaman böyle sadece 3-5 yakın olunca 2.gider2.arkadaş 3 oyla kaçırdım demesin diye Birde et yemeklerinde istedim ondan ben öndeyim diye Kimsenin aklında bir şey kalmadın diye Hatta bunu belirttim Kazen'e
Ama senin fark 120Benim aklım kaldı
Olsun belki 2. Bildirimde herkeşşşş bana oy verirdiAma senin fark 120
Bugüne kadar hiç öyle olmadıOlsun belki 2. Bildirimde herkeşşşş bana oy verirdi
Benim içinse hiç gerek yok ablacimKazen Abicim Hayırlı Pazarlar
Arkadaşlar az oy kullanıldı.2.bildirim gitmeyecek mi diyorlar
Bir bildirim daha gidebilir mi
Kimsenin aklı kalmasınBenim içinse hiç gerek yok ablacim
Kimsenin aklı kalmasınAma fark çok olunca cidden gitmiyordu
Son kategorilerde istememin bir sebebi vardı.Onlar kendilerini bilirler
Canım bu son olsun bir daha fark çok olunca istemem kimse yazmasınBen 3 günde 1 tane oy aldığıma göre 120 farkta çokmus bakmamıştım kendimi gömdüm
Ya zaten fark çok ki yine fark eden birşey olacağını sanmıyorum en azından kendim içinCanım bu son olsun bir daha fark çok olunca istemem kimse yazmasın
Bunda kardeşime laf gelir diye istedim.Yoksa fark çok olunca 2.ye gerek duymuyoruz
Belki oyun 50 olurYa zaten fark çok ki yine fark eden birşey olacağını sanmıyorum en azından kendim için
Olabilir cancağızımDoğrudur cancağzım, ben yanlış hatırlıyorum demekki
Yok canım, sıkıntı yok. Ben aylıkları 2 diye hatırlıyordum, yanlış hatırlıyormuşum.Yok canım her zaman böyle sadece 3-5 yakın olunca 2.gider2.arkadaş 3 oyla kaçırdım demesin diye Birde et yemeklerinde istedim onda ben öndeyim diye Kimsenin aklında bir şey kalmasın diye Hatta bunu belirttim Kazen'e
Fark 3-4 civarı olunca gidiyor canımYok canım, sıkıntı yok. Ben aylıkları 2 diye hatırlıyordum, yanlış hatırlıyormuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?