- 27 Kasım 2010
- 14.169
- 599
O konuda evet haklısın. Bireysel olarak düşünme ama Şirketlerin sayfa yönetimi.. Dijitale dönüyor herşey..Bir bende yok sosyal medya böyle kafam rahat aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O konuda evet haklısın. Bireysel olarak düşünme ama Şirketlerin sayfa yönetimi.. Dijitale dönüyor herşey..Bir bende yok sosyal medya böyle kafam rahat aslında
Aradastiyorum aslında tweeter filanda onuda yasakladılar banaO konuda evet haklısın. Bireysel olarak düşünme ama Şirketlerin sayfa yönetimi.. Dijitale dönüyor herşey..
aaa o niyeAradastiyorum aslında tweeter filanda onuda yasakladılar bana
Ablam uslu durmaz kapıya polis geliraaa o niye
Demi yani nevoş hava soğuk oralardaAblam uslu durmaz kapıya polis gelir
Siyasi racon diyimaaa o niye
O sebeple sana kk yeterDemi yani nevoş hava soğuk oralarda
Siyasi racon diyim
Heee valla doğru dedinnn de siyaset topiğini netcez sonraO sebeple sana kk yeter
Acaba sığmayan mı alta iniyorHeee valla doğru dedinnn de siyaset topiğini netcez sonra
Nevoş yaa 3 emoji neden alta kayıyor yeni başladı buda
Acaba sığmayan mı alta iniyor
Evet abla bayağıdır o benimde yokEki Görüntüle 2959595
Yukarda emojinin olduğu ara kısmı varya önceden hangi emojiye tıkladıysam orada oluyordu şimdi yok mesela
Ben olsam fazla bir şey yapmazdım sanırım.
Mercimek çorbası ile başlayabilirsiniz. Ortaya şakşuka ya da imam bayıldı ve mercimek köftesi olabilir.
Tatlıyı zaten yapmışsınız. Yeterli bence
Senden umudumuz coktu123 oy almışım. Çok şükür
aleykümselam canımSelam. Hayırlı akşamlar
Kaldi vallaGelin evde kaldi
Tüü Allah seni ne etmesin gözüm görmesin birde şekilli şükullu yazmış sokaydin gözümüze123 oy almışım. Çok şükür