- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Bende 3gundur 37 de kaldımŞuraya kk ya bir trip atıp kacacagim35 ne yahuuuu çok ayıp Cook olmadı bu benim körpecik fidanima gelinime çok teesüff
Bu arada bişey daha sözlerime son verirken benim pilav kurdeleyi takınca kapı süsü gibi kalmamismi
Ben iyiyim sağol seni sormalı epeydiryoktun buradaOyyy benim canımmmmmmnasıl sevindim anlatamam bacım nasılsın iyi misin
Ben iyiyim sağol seni sormalı epeydiryoktun buradaOyyy benim canımmmmmmnasıl sevindim anlatamam bacım nasılsın iyi misin
Bende anneanne oldum 3,5 yaşında oldu bizimkide minnoş bir kızımız var..Maşallah MaşallahSeverim Sosyal anneanne ve babaanneleri
Yaaaa maşallah Allah bağıslasınBende anneanne oldum 3,5 yaşında oldu bizimkide minnoş bir kızımız var..
Ben iyiyim sağol seni sormalı epeydiryoktun burada
Valla iş güç koşturmaca bizim işler yoğun biliyorsun.. Bayağı yıllar oldu ama çok özlemişimBen iyiyim sağol seni sormalı epeydiryoktun burada
Sen epeydr yoktun çünkü en son editörlük yapmıştın öyle hatılıyorum.Valla iş güç koşturmaca bizim işler yoğun biliyorsun.. Bayağı yıllar oldu ama çok özlemişimDaha da gitmem
Sağol canısı teşekkürlerYaaaa maşallah Allah bağıslasınBenim kızda 9 oldu
Gelin evde kaldiŞuraya kk ya bir trip atıp kacacagim35 ne yahuuuu çok ayıp Cook olmadı bu benim körpecik fidanima gelinime çok teesüff
Bu arada bişey daha sözlerime son verirken benim pilav kurdeleyi takınca kapı süsü gibi kalmamismi
Aradaki fark 3-5 olunca gönderiliyor
Sen epeydr yoktun çünkü en son editörlük yapmıştın öyle hatılıyorum.
Gitme zaten kal burada
Sağol canısı teşekkürlermaşallah kocaman olmuş bile
En son doğum yaptın kayboldun sonrasında.Evet Ediydim KaybolduğumdaGüzel Günlerdi başka kimler burada acaba
Aynen o dönem kendime firma kurdum.. Sabahlara kadar çalışmaktan buraya giremiyordum..En son doğum yaptın kayboldun sonrasında.
Pek kimsede kalmadı aslında çoğu gitti desem doğrudur.
Devam ediyormusun hala iş hayatına ..Aynen o dönem kendime firma kurdum.. Sabahlara kadar çalışmaktan buraya giremiyordum..
Bir ben değilim anneanneBende anneanne oldum 3,5 yaşında oldu bizimkide minnoş bir kızımız var..
Demi biz anneanneyiz
EvetDemi biz anneanneyiz
Tabiii :) Sosyal Medya CandırDevam ediyormusun hala iş hayatına ..
Bir bende yok sosyal medya böyle kafam rahat aslındaTabiii :) Sosyal Medya Candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?