• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Oylamaya bakamamıştım ,dün çok yoğundum, bugün baktım, firdefs firdefs e çok sevindim, tarifi ve sunumu çok güzeldi🤗 yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. ın pilavı da çok güzeldi, ikisinden biri alır diye düşünüyordum, ama belki bilindik tariflere yönelip meyhane ve kavurmalı ya da ciğerli pilav da iyi oy alabilir diye düşünmüştüm, özbek, patlıcan pilavı da çok iyiydi ama kendiminki ortalarda olur diye düşünmüştüm, doğru bildim 😅

Bencede çok iyi oy aldın🥰Demek sunuma biraz özenseydin.1.lik gelirdi🤩
1.lik gelmezdi, bacının, canonun, yaseminin sunumları gerçekten çok güzel. Onlara daha yakın olurdum, siz de daha güzel bir sunum görmüş olurdunuz, 😍

1.lik gelmezdi, bacının, canonun, yaseminin sunumları gerçekten çok güzel. Onlara daha yakın olurdum, siz de daha güzel bir sunum görmüş olurdunuz, 😍
Bir daha yaptığında daha güzel olsun😁🥰🎈❤️

Oylamaya bakamamıştım ,dün çok yoğundum, bugün baktım, firdefs firdefs e çok sevindim, tarifi ve sunumu çok güzeldi🤗 yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. ın pilavı da çok güzeldi, ikisinden biri alır diye düşünüyordum, ama belki bilindik tariflere yönelip meyhane ve kavurmalı ya da ciğerli pilav da iyi oy alabilir diye düşünmüştüm, özbek, patlıcan pilavı da çok iyiydi ama kendiminki ortalarda olur diye düşünmüştüm, doğru bildim 😅
Teşekkür ederim 😊😍🙏💝😙🤗

Dün pırasa yapmıştım. 😊😍 Bugüne de kaldı. Bugün de pırasa yiyeceğiz. 😊😍
Ben de dün pırasa yapmıştım. Çocuklar yemiyor diye dün yanına pizza yaptım. Bugün pırasa yesinler diye yemek yapmadım, yine yemediler. Sonuç, ocakta karışık sarma pişiyor:deli: Bu çocuklar neden pırasa sevmez acaba? 🤦‍♀️

Back