- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.213
- 43
Sana öyle gelmiştirBence farkeden çokturAbla bi sen fark etmişsindir bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana öyle gelmiştirBence farkeden çokturAbla bi sen fark etmişsindir bunu
Fark edenlere sevgilerSana öyle gelmiştirBence farkeden çoktur
Aynen yaa. Pınar beni çok seviyorSenin yüzün en çok pınarda gülüyor
Sen kk ya trip mi atıyorsunFark edenlere sevgiler
Beni de seviyor artıkAynen yaa. Pınar beni çok seviyor
Bu ne gı
Ben artık fasülye değilim, sevsin. Sen sıranı bekleBeni de seviyor artık
Hurma kurusuBu ne gı
Bunun üstüne hurma kurusu değilde bir bardak limonlu su alayım. Ödem attırırHurma kurusu
Yeni kategori ne olacak acep?Bunun üstüne hurma kurusu değilde bir bardak limonlu su alayım. Ödem attırır
AynenYeni kategori ne olacak acep?
Hazırlıklara başlayalım
Trip atcak kimseyi bulamadım bende buraya atıyorumSen kk ya trip mi atıyorsun
Aralık bana iyi gelecek, öyle hissediyorum.
Bu sefer bende kapmalıyım. Pilavda geç kaldım. Kesinlikle 1 yorum yapmadan bekleyeceğim. Blue_Peri beni oyuna getiremeyecekAralık bana iyi gelecek, öyle hissediyorum.
Tarifi önce ben kapmalıyım
1 Aralık’ta yeni kategori açılıyor. Tüm üyeler katılım gösterebilir.Akşam akşam düştüm buraya, deli olacam ne güzel tarifler var. Deneyeceğim sırayla. Bi de bişi sormak istiyorum: Bundan sonraki yarışma ne zaman? Belli mi? Herkes katılabiliyor mu :)
Aralık ayında açılacak yeni yarışma. 1 i gibi açılıyor genelde :)Akşam akşam düştüm buraya, deli olacam ne güzel tarifler var. Deneyeceğim sırayla. Bi de bişi sormak istiyorum: Bundan sonraki yarışma ne zaman? Belli mi? Herkes katılabiliyor mu :)
Siz söyleyin ne yapalım
Sen ortaya karışık bir kaç malzeme söyle. Biz ordan buluruz.Siz söyleyin ne yapalım