Amin inşaallah cümlemizeAllah iyilikten ayırmasın canım nevosum benim
SüpermişEki Görüntüle 2957981
Soyup parmak kalınlığında doğradım. 2 yağlı kağıt arasına koyup, petek üzerinde kuruttum. Ve hâlâ yenilerini kurutuyorum
2-3 günde kuruyor
Biliyorum ondan üstüne düşüyorumB
Bende iyiyimAslında ben de biraz çekingenlik var. O yüzden ne yazacağımı bilmiyorum .
Bende iyiyim. Ben başlangıçta çok konuşamam. Baya zamandır burdayım ama çekingenlik var.Gurtlu
İyiz siz nasılsınız
Biliyorsun alıştımmı susmamBiliyorum ondan üstüne düşüyorum
Hurmalarım bitince portakal, elma falan da kurutmayı düşünüyorum.Süpermiş
Kime çektin acabaBiliyorsun alıştımmı susmam
Ben aslında sunumlarda kullanmak için mandalina veya portakal kurutmak istiyorum.Bu şekilde gördüm. Ama nasıl olur bilemedimHurmalarım bitince portakal, elma falan da kurutmayı düşünüyorum.
Yeni öğrendim bu şekilde yapılanı, ama babamlarda beğendi
Çok teşekkür ederizHanımlar, ben hepsine oy kullansam olurmu ? Çünkü hepsi harika, ellerinize sağlıık. Başarılar dilerim sevgiler hepinize.
Bende tereddütte kalıp, ilk evvel 2 hurma ile denedim. Tüm kurutulmuş ile aynı lezzette olmuyor, daha farklı. Ama güzel.Ben aslında sunumlarda kullanmak için mandalina veya portakal kurutmak istiyorum.Bu şekilde gördüm. Ama nasıl olur bilemedimDeneyeyim bende
Netim azaldı abla bakıp çıkıyorum
O zaman portakal,mandalinada kurutalımBende tereddütte kalıp, ilk evvel 2 hurma ile denedim. Tüm kurutulmuş ile aynı lezzette olmuyor, daha farklı. Ama güzel.
Dediğin gibi, sunumlar İçin güzel bir görsel
Canım çekinmene gerek yok, spontan gerekiyor gelişiyor hepsiB
Bende iyiyimAslında ben de biraz çekingenlik var. O yüzden ne yazacağımı bilmiyorum .
BilmemKime çektin acaba
Hadi yaNetim azaldı abla bakıp çıkıyorum
Nasılsın bakiiim
Tabiki deCanım çekinmene gerek yok, spontan gerekiyor gelişiyor hepsiburada herkes çok iyidir
Ah kuzum aynı benNetim azaldı abla bakıp çıkıyorum
Nasılsın bakiiim
Aslında biz çok benziyormusuz, nevoş öyle dedi canımTabiki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?