- 24 Eylül 2018
- 97.472
- 293.039
Evet,kiyamadiBaş ağrısı kötü sonuçta sıkıntılı.
İçinden geldi demekki serenatı çaktı hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet,kiyamadiBaş ağrısı kötü sonuçta sıkıntılı.
İçinden geldi demekki serenatı çaktı hemen
Varya hiiic soylenmiyoruz hic yapisik ikiz gibiyiz,Allah korusun onlar canimin yarisi.Tek gitmesin hicbir yere yaslanana kadar yanlarindayim insallah :) hayir bir de konusurken mangalda kül birakmaz çaçaron bir kiz.En iyidi takip etmen ve senin hötürmen canımHem üşümesin hem ortam iyi değilBen koca kızları bırakıyorumYürüseler 15-20 dk ya okuldalar
Geç yatınca sabah sıkıntıBende uykumu alamıyorumYok,uyku düzenim iyice bozuldu
Yaa ,yazikeşim koca laptobu kaybetmiş.. şaka gibi..
Kime çektiyse artıkVarya hiiic soylenmiyoruz hic yapisik ikiz gibiyiz,Allah korusun onlar canimin yarisi.Tek gitmesin hicbir yere yaslanana kadar yanlarindayim insallah :) hayir bir de konusurken mangalda kül birakmaz çaçaron bir kiz.
Maşaallah prenseseBen burayı kazanırlarsa üniversiteye bile bırakabilirimVarya hiiic soylenmiyoruz hic yapisik ikiz gibiyiz,Allah korusun onlar canimin yarisi.Tek gitmesin hicbir yere yaslanana kadar yanlarindayim insallah :) hayir bir de konusurken mangalda kül birakmaz çaçaron bir kiz.
Hadi ya geçmiş olsun yazık olmuşeşim koca laptobu kaybetmiş.. şaka gibi..
Gazoz icer acılırız oh ne olmusSessiz gönder birşey olmaz
bazı şahısların benm ile ilgili yazdıklarına emoji bile koymayın rica edeceğüm
bazılarına söyleyin imali konuşmasın
Ne uyuması saat 9 buçuk oldu.Kalk evi toplauyumaya gidiyorum işte üzüntüden
Akşamda babası alıyor okul çıkış saati 17.30Alşam ne yapıyorsunuz
Çok açılma haaa boğulursunGazoz icer acılırız oh ne olmus
Evim temiz bir kere gece yaparım işimi benNe uyuması saat 9 buçuk oldu.Kalk evi topla
Hemserim benim ayniyim bende annem diyo ne kadar anacsin yavrum benim ,keske bende sizin basinizda olabilseydim,hep calisti kuzum annem ❤Maşaallah prenseseBen burayı kazanırlarsa üniversiteye bile bırakabilirim
Tabi Ayaz bunu hakediyorÇok iyiymiş daha ne olsunAkşamda babası alıyor okul çıkış saati 17.30
Aslında eşim 6da çıkıyor işten ama müdürüyle konuşmuş erken çıkıyor alıyor
Ayaz biraz meşhurdur işyerinde de
Ne şartlarda kavuştuk hepsi biliyor
İyi MaşaallahEvim temiz bir kere gece yaparım işimi ben
Abla şarkının adı ne
Ben ne yanginlar gordum hicbiri sondurmediiiiÇok açılma haaa boğulursun
Nasıl kaybetti öyleeşim koca laptobu kaybetmiş.. şaka gibi..
Bak şanslısın bugün serenatla karşılandınEvet,kiyamadi