- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Cokzel bayılacaksın yavrucugumTarifini bilmiyorum ki onların yaptığı bir pilavmiş neyse bı arastirayim da olmassa yazarim bütün pilavlar alınmış bitmis ASSOSyal yapsinde ben yiyim neyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cokzel bayılacaksın yavrucugumTarifini bilmiyorum ki onların yaptığı bir pilavmiş neyse bı arastirayim da olmassa yazarim bütün pilavlar alınmış bitmis ASSOSyal yapsinde ben yiyim neyse
Aynen çicemmm grçt gitti artık
Üstüne basma sakın olurmu dikakt et canısı
Yapın ama diğerlerini kaçırmayın
Bende sonra yapmayı düşünüyorum
Kendimi hazır hissetmiyorumYapın ama diğerlerini kaçırmayın
Hadi hayırlı olsunPınar labnenin konya yetkilisi aradı 1 saat sonra gelecekmis
Hayırlı olsun canımPınar labnenin konya yetkilisi aradı 1 saat sonra gelecekmis
Hadi hayırlı olsun
Sagolun canlarimmHayırlı olsun canım
Etiketledim hadiİsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü deyip atcam ağanin profile Az kaldı
Abla naptın sileydim bari üstteki mesajını
İstedik ne olmuşAbla naptın sileydim bari üstteki mesajını
Periş senin kıza maşaallahDün geç gördüm yazacaktımNe güzel etkinlikler yapıyorlarİki kere alintilamisim okadar elim ayağıma dolandı
Abla alıntıları ortadan kaldıralım litfeeenEtiketledim hadi
Evet abla hoşuma gitti benimde baya nisanın sevincini bir gorceksin sabah değiştirdik beraber zeytinin suyunu falan nasıl mutluPeriş senin kıza maşaallahDün geç gördüm yazacaktımNe güzel etkinlikler yapıyorlar
Maşaallah canımEvet abla hoşuma gitti benimde baya nisanın sevincini bir gorceksin sabah değiştirdik beraber zeytinin suyunu falan nasıl mutlu