- 9 Ekim 2013
- 6.162
- 7.917
- 448
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesinGeldim yoğundum kızlar gelmişti birde halam vefat etti bu gün 4 günü birde bizim nete sorun vardı ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesinGeldim yoğundum kızlar gelmişti birde halam vefat etti bu gün 4 günü birde bizim nete sorun vardı ❤
Teşekkürle amin aminBaşınız sağ olsun Allah rahmet eylesin
Başınız sağ olsunGeldim yoğundum kızlar gelmişti birde halam vefat etti bu gün 4 günü birde bizim nete sorun vardı ❤
Allah razı olsun amin aminBaşınız sağ olsun![]()
Basın sağolsun çiçeem, allah sabır versin inş
Sağolasın canım benim amin aminBasın sağolsun çiçeem, allah sabır versin inş![]()
Şimdi eve geldim
Geçmiş olsun nevoşum, ınş geçersin hepsiniŞimdi eve geldim
Bugün biraz zordu.![]()
Başınız sağ olsunGeldim yoğundum kızlar gelmişti birde halam vefat etti bu gün 4 günü birde bizim nete sorun vardı ❤
Geçmeye geçerim o kadar değilGeçmiş olsun nevoşum, ınş geçersin hepsinibelli olmaz.sana zor olan herkese zor, geçme notu düşer böylece
![]()
Finallere çalışırsın nevoş yapacak bişey yok malesefGeçmeye geçerim o kadar değilAma ben ortalamam yüksek olsun istiyorum
![]()
İnşallah yüksek olurGeçmeye geçerim o kadar değilAma ben ortalamam yüksek olsun istiyorum
![]()
Niye eklemiyo nevoş
Interneti bitecek hepten kalcak