- 28 Haziran 2011
- 61.481
- 154.449
- 898
Helal sana canoAynısı değil ki ağzı açık yağda kızartılır ve kenarları kıvrık ince olur Urfaya aittir. Cantık pidedir![]()
![Kissing cat :kissing_cat: 😽](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f63d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal sana canoAynısı değil ki ağzı açık yağda kızartılır ve kenarları kıvrık ince olur Urfaya aittir. Cantık pidedir![]()
Bide kaytaz böreği var Hatay'a ait. Onun görüntü de benziyorHelal sana cano![]()
3 günde anca ekler periEe sen pilav yapmadın mi,ikinci kişi kim eklemedi![]()
Salı eklesin rahat edelim canom3 günde anca ekler peri![]()
Ya ne güzel bir sürü şey biliyorsun canomBide kaytaz böreği var Hatay'a ait. Onun görüntü de benziyor![]()
Nisa ya söyleyelim de yanlışlıkla fotoları silsinSalı eklesin rahat edelim canom![]()
Araştırmayı seviyorumYa ne güzel bir sürü şey biliyorsun canom![]()
Eeee pidelerin hepsi yasak zaten dedim yaAynısı değil ki ağzı açık yağda kızartılır ve kenarları kıvrık ince olur Urfaya aittir. Cantık pidedir![]()
Çıldırır periskoNisa ya söyleyelim de yanlışlıkla fotoları silsinayy düşüncesi bile kötü
![]()
Benimde kulağıma söyle biseylerAraştırmayı seviyorum![]()
Olmamış zaten korkmayınEe sen pilav yapmadın mi,ikinci kişi kim eklemedi![]()
Ohh süperEeee pidelerin hepsi yasak zaten dedim ya![]()
Kesinleşsin bi bakalım. Nevoş ters köşede yapabilirBenimde kulağıma söyle biseyler![]()
Kesin çok iyi yaptıOlmamış zaten korkmayın![]()
NeeeeeeOlmamış zaten korkmayın![]()
Aynen sevinirOhh süperçok güzel olacak. Kazen çok sevinecek
![]()
Kesinleşsin bi bakalım. Nevoş ters köşede yapabilirbenimde kafamda bişey yok şuan
Kesin çok iyi yaptı![]()
Gelin olmuşNeeeeee![]()
Ayy bu sevinçle katılanlara birer tane madalya verir mi acabaAynen sevinir![]()
Ya bende kötü birşey oldu sandım nevoşGelin olmuş![]()
Hakiki duvak mı taktı ne ettiGelin olmuş![]()
Valla takabilir ben beklerimHakiki duvak mı taktı ne etti![]()
Hani kınaya çağırmadı bizi![]()