Bu kadar yapacaklarını düşünmemiştimO kadar çeşit varmış, iki çeşit üstünden gidiyorum ben hep nevoşvizyon sıfır
![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar yapacaklarını düşünmemiştimO kadar çeşit varmış, iki çeşit üstünden gidiyorum ben hep nevoşvizyon sıfır
![]()
Evet evet hemde yöreselBizim Akçadağ pilavımız var.Etli,bulgur pilavıOnu mu yapsam
![]()
Valla benimde aklıma gelmezdiBu kadar yapacaklarını düşünmemiştim![]()
Ayy kukrisime bak yaa nasıl sevindi dayanamamDemek sendin He tek sorduğum tarifin sahibi![]()
Sevindim valla güzel yapmışsın ellerine sağlıkAyy kukrisime bak yaa nasıl sevindi dayanamamiki gözümün çiçeği
![]()
Bizim Akçadağ pilavımız var.Etli,bulgur pilavıOnu mu yapsam
![]()
BendeBu kadar yapacaklarını düşünmemiştim![]()
Herkes pilav seviyormuş nevoşBu kadar yapacaklarını düşünmemiştim![]()
Ben ne yapsamBizim Akçadağ pilavımız var.Etli,bulgur pilavıOnu mu yapsam
![]()
Guzuuummm allah razı olsun, ilk dakikada aldimSevindim valla güzel yapmışsın ellerine sağlıkben geçe kalmıştım zaten canım tarif almada
![]()
Bakır kapta yufka ekmekleEvet evet hemde yöresel![]()
Aşkom biz tarifsiz kaldıkBen ne yapsam![]()
Ellerine sağlık valla ben severim Özbek pilavı çok güzel olmuşGuzuuummm allah razı olsun, ilk dakikada aldimyerine geldiyse ne alâ
bi daha yarışa sen alırsın ınş kukriskom
![]()
Efsane olur kazanlarla yapılırben yemek istiyorum
![]()
NeeeyyyyyBakır kapta yufka ekmekle![]()
Ama o öyle sunulurNeeeyyyyy![]()
Oyy kukrisim çok sevindiiimmmmEllerine sağlık valla ben severim Özbek pilavı çok güzel olmuşaferin benden sana
![]()
![]()
Bitir aşko çabucak bu yarışmayıAşkom biz tarifsiz kaldık![]()