- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Bu kadar yapacaklarını düşünmemiştimO kadar çeşit varmış, iki çeşit üstünden gidiyorum ben hep nevoş vizyon sıfır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar yapacaklarını düşünmemiştimO kadar çeşit varmış, iki çeşit üstünden gidiyorum ben hep nevoş vizyon sıfır
Evet evet hemde yöreselBizim Akçadağ pilavımız var.Etli,bulgur pilavıOnu mu yapsam
Valla benimde aklıma gelmezdiBu kadar yapacaklarını düşünmemiştim
Ayy kukrisime bak yaa nasıl sevindi dayanamam iki gözümün çiçeğiDemek sendin He tek sorduğum tarifin sahibi
Sevindim valla güzel yapmışsın ellerine sağlık ben geçe kalmıştım zaten canım tarif almadaAyy kukrisime bak yaa nasıl sevindi dayanamam iki gözümün çiçeği
ben yemek istiyorumBizim Akçadağ pilavımız var.Etli,bulgur pilavıOnu mu yapsam
BendeBu kadar yapacaklarını düşünmemiştim
Herkes pilav seviyormuş nevoşBu kadar yapacaklarını düşünmemiştim
Ben ne yapsamBizim Akçadağ pilavımız var.Etli,bulgur pilavıOnu mu yapsam
Guzuuummm allah razı olsun, ilk dakikada aldim yerine geldiyse ne alâ bi daha yarışa sen alırsın ınş kukriskomSevindim valla güzel yapmışsın ellerine sağlık ben geçe kalmıştım zaten canım tarif almada
Bakır kapta yufka ekmekleEvet evet hemde yöresel
Aşkom biz tarifsiz kaldıkBen ne yapsam
Ellerine sağlık valla ben severim Özbek pilavı çok güzel olmuş aferin benden sanaGuzuuummm allah razı olsun, ilk dakikada aldim yerine geldiyse ne alâ bi daha yarışa sen alırsın ınş kukriskom
Efsane olur kazanlarla yapılırben yemek istiyorum
NeeeyyyyyBakır kapta yufka ekmekle
Herkes pilav seviyormuş nevoş
Ama o öyle sunulurNeeeyyyyy
Oyy kukrisim çok sevindiiimmmm ne mutlu banaEllerine sağlık valla ben severim Özbek pilavı çok güzel olmuş aferin benden sana
Bitir aşko çabucak bu yarışmayıAşkom biz tarifsiz kaldık
Vay be pilava bak çok ihtişamlıAma o öyle sunulur