- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.761
Eskiden etiket oluyordu nick mi ddgisti acaba çok güzel sohbetler ediyordukYaa bende özlüyorum onu keşke gelse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiden etiket oluyordu nick mi ddgisti acaba çok güzel sohbetler ediyordukYaa bende özlüyorum onu keşke gelse
Allah kolaylık versin neler yapıyorsunÇok şükür minnakım, iyiyim bende. Her zamanki gibi yoğunum
Tireli idi ama onun AA evet silinmiş gerçektenEskiden etiket oluyordu nick mi ddgisti acaba çok güzel sohbetler ediyorduk
İki çizgi ile de denedim olmadıTireli idi ama onun AA evet silinmiş gerçekten
Amin canım, cümlemize inşallahAllah kolaylık versin neler yapıyorsun
AA ben yaptım olmadı yaso
Bu arkadaş değil miydi Kukrişkom, bende hatırlıyorum sanki?AA ben yaptım olmadı yaso
Evet evet o canım senden iyi olmasın çok tatlı biri idiBu arkadaş değil miydi Kukrişkom, bende hatırlıyorum sanki?
Bizim de bugün balık günü burda eşime dedim bugün keşke akşam evde olsaydın da yeseydikAmin canım, cümlemize inşallah
Bu aralar güneş yüzünü gösterse de, havalar buz gibi gidiyor. Öyle oluncada balık satışları çoğalıyor. Dolayısı ile çok yoğun oluyoruz.
Eve geldik, yemeğimiz yoktu. Koştur koştur bir çorba yaptım, balık kaplarını yıkadım. Canım tatlı istiyor bu aralar, sufle yaptım hemen.
Şimdi çöktüm koltuğuma, TV’de zapzup yapıyorum
Sen neler yapıyorsun?
Bende eski tarifleri kurcaladım aktif gözüküyorEvet evet o canım senden iyi olmasın çok tatlı biri idi
En son örgülere vermişti kendini inşallah iyidir kulakları çınlasınBende eski tarifleri kurcaladım aktif gözüküyor
Ohhh, sakinlikBizim de bugün balık günü burda eşime dedim bugün keşke akşam evde olsaydın da yeseydik
Bu havada çok güzel gidiyor ya
Allah kolaylık versin berkeetli kazançlarınız olsun inşallah
Bende evdeyim kızla oğlanlar babanneye gittiler dün evde bir sessizlik hakim
Rabbim isteyene versin yaso hemde çift çiftOhhh, sakinlik
Bu sessizliği yeni seslere (ıngaaa) “gebe” bırakman dileğiyle
Dışarı yapıp satiyordu sanırım çok iş yapiyordur umarımEn son örgülere vermişti kendini inşallah iyidir kulakları çınlasın
Amin minnakımRabbim isteyene versin yaso hemde çift çift
Acayip sakin bir çocuk ne kadar kafa rahatmis benim eskiden
Dışarı yapıp satiyordu sanırım çok iş yapiyordur umarım
Öyle yaptım zaten ne kadar aktifim burda baksanaAmin minnakım
Bu tek çocuklu birkaç gününün tadını çıkar
Tek çocuklu günler baya eski zamanlardaBizim de bugün balık günü burda eşime dedim bugün keşke akşam evde olsaydın da yeseydik
Bu havada çok güzel gidiyor ya
Allah kolaylık versin berkeetli kazançlarınız olsun inşallah
Bende evdeyim kızla oğlanlar babanneye gittiler dün evde bir sessizlik hakim
Baby shark söylüyoruz şuan birlikteTek çocuklu günler baya eski zamanlarda
Değmez tabi güzel kalplim
Benim nazarım değmez bence başkasıdır o