- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Vallahi burnUmdan bilem buz saçakları oluşacak öyle hissediyorum .Daha şimdiden üşürsen bir kaç aya tam donarsın Sağol kuzum ,insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi burnUmdan bilem buz saçakları oluşacak öyle hissediyorum .Daha şimdiden üşürsen bir kaç aya tam donarsın Sağol kuzum ,insallah
Açtım konuyuRastgele canom
Süper women canoAçtım konuyu
Darısı sana canımmSüper women cano
Darısı sana canımm
Vallahi burnUmdan bilem buz saçakları oluşacak öyle hissediyorum .
Geçmiş olsunAyyy çok korktum ilk defa bu kadar uzun ban yedim ilk defa yarışmaya katıldım yarın tarifi yapacaktım ya açılmasaydi ama akillandim tek aklımda yarışma kalmıştı
Teşekkürler geçti çok şükürGeçmiş olsun
Bende inşallah yarın yapacamPilavımı yaptım da geldim
Ben haftaya yapacaktım baktım bugün yemek ypk dedim bi taşla iki kuşBende inşallah yarın yapacam
Ama çok güzel gözüküyor afiyet olsunBen haftaya yapacaktım baktım bugün yemek ypk dedim bi taşla iki kuş
Demek sende bağımlı oldunAyyy çok korktum ilk defa bu kadar uzun ban yedim ilk defa yarışmaya katıldım yarın tarifi yapacaktım ya açılmasaydi ama akillandim tek aklımda yarışma kalmıştı
Çok teşekkür ederimAma çok güzel gözüküyor afiyet olsun
Aynen gerçektende öyle olmuş bağlandığımi farketmemisim megersemDemek sende bağımlı oldun
Çok sevindimAynen gerçektende öyle olmuş bağlandığımi farketmemisim megersem
Eline sağlık afiyet olsunBen haftaya yapacaktım baktım bugün yemek ypk dedim bi taşla iki kuş
Teşekkür ederimEline sağlık afiyet olsun
Artık takip edecem yarışmaları biz kardeşimle ara ara yeni tarifler bulup reels videosu çekiyoruz bunu da cekecez keşke video paylaşılsaÇok sevindim