- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Ben hiç ıslatmam ondan suyu 1 e 2 koyarımEvet islatirim bir cimcik tuz atarım birde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç ıslatmam ondan suyu 1 e 2 koyarımEvet islatirim bir cimcik tuz atarım birde
Ben ıslatmıyorum sadece yıkarım.Suyu 1 e 2 koyarımEvet ıslatıyorum tuzlu sıcak suda bekletiyorum. Nişastasını alıyorum 1 e bir bucuk su ekliyorum. Sen nasıl yapıyorsun
Isin kötüsü Nevoş her pirincin kapasitesi farkliHer yiğidin yoğurt yemesi farklıdır
Ahanda cano bendenEvet ıslatıyorum tuzlu sıcak suda bekletiyorum. Nişastasını alıyorum 1 e bir bucuk su ekliyorum. Sen nasıl yapıyorsun
Öyle lapa olmuyor muBen ıslatmıyorum sadece yıkarım.Suyu 1 e 2 koyarım
Orası öyleIsin kötüsü Nevoş her pirincin kapasitesi farkli
Islatinca daha çok seviyorum ben nevoşumBen hiç ıslatmam ondan suyu 1 e 2 koyarım
Pilavım meşhurdur tane taneYok olmuyorÖyle lapa olmuyor mu
Doğrudur canım bizim buralarda pek ıslatılmazIslatinca daha çok seviyorum ben nevoşum
Hm iyiymiş o zaman rengi nasıl oluyorPilavım meşhurdur tane taneYok olmuyor
BeyazHm iyiymiş o zaman rengi nasıl oluyor
Burdada var nevoşum islatmayanDoğrudur canım bizim buralarda pek ıslatılmaz
Bir tane şeker at yada limon damlar canomHm iyiymiş o zaman rengi nasıl oluyor
Ben bazen acil yapıyorum. Islatmadan yıkayıp. Rengi kar beyaz gibi olmuyor. Biraz kırık oluyor
Dediğim gibi herkesin farklıdırBurdada var nevoşum islatmayan
Ohh misBir tane şeker at yada limon damlar canom
Evet dimi kiriliyo sankiBen bazen acil yapıyorum. Islatmadan yıkayıp. Rengi kar beyaz gibi olmuyor. Biraz kırık oluyor
Doğrıdur canımBenim beyaz olurBen bazen acil yapıyorum. Islatmadan yıkayıp. Rengi kar beyaz gibi olmuyor. Biraz kırık oluyor
Herkesin soğan dograyisi farkliDediğim gibi herkesin farklıdır