- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.105
Hadi ya, sana da mı tarif kalmadıBana tarif kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya, sana da mı tarif kalmadıBana tarif kalmadı
Ben senin bildiğin kızlardan mıyımEnerjime ortak olurmusun
Aynen canom herseyim hazir aslında planlarım tam,sunumum belli,neyi bekliyorsamİllaki sunumu insan kafasında kuruyor az bucuk. İlkte yapsan sonda yapsan farketmiyor. Nasip kısmet
Yok canom işim vardı yada kv vardı hatırlamıyorum geçe kaldım gelmekteHadi ya, sana da mı tarif kalmadı
Bu emoji çok tatliBen senin bildiğin kızlardan mıyım
Bencede aşko makarnanın bile lafı oldu artık pilava girerse ne derler bilmemLabneli pilav görmedik demeyiz gizo sayesinde kukris
Stres attırıyor insana dimiBu emoji çok tatli
Tanıtım amaçlı yaratıcı bir pilav olabilir kukriskomBencede aşko makarnanın bile lafı oldu artık pilava girerse ne derler bilmem
Evet yaaa tam ortayaStres attırıyor insana dimi
Hadi bakalım, inşallah istediğin gibi olurAynen canom herseyim hazir aslında planlarım tam,sunumum belli,neyi bekliyorsam
Tarifini yapmaktan vazgeçen olur belki, o zaman alırsın kısmetseYok canom işim vardı yada kv vardı hatırlamıyorum geçe kaldım gelmekte
Olabilir tabi ben yeniliklere her zaman açık olurum sosyalimTanıtım amaçlı yaratıcı bir pilav olabilir kukriskom
Kısmet canım belkiHadi bakalım, inşallah istediğin gibi olur
Tarifini yapmaktan vazgeçen olur belki, o zaman alırsın kısmetse
Ins canom çok hevesliyimHadi bakalım, inşallah istediğin gibi olur
Tarifini yapmaktan vazgeçen olur belki, o zaman alırsın kısmetse
Aaa sen mor lahanalı pilav mi yapsan kukriskomOlabilir tabi ben yeniliklere her zaman açık olurum sosyalim
Neli yapıyon kimse yokken söyle bakimIns canom çok hevesliyim
Pancarlı gördüm aslındaAaa sen mor lahanalı pilav mi yapsan kukriskom
Afiyet olsunAynen aşko kuru kuru gitmiyor
Sağol aşkoAfiyet olsun
Teşekkür ederiz teyzesiPerişşim kızın aynı sen ya maşallah Blue_Peri
Sen mor yap ben pembeNeli yapıyon kimse yokken söyle bakim